Pánikbeteg vagyok? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már sokszor volt ilyen, de régebben és múltkor megint előjött. Ültem a sötétbe a tévé előtt és filmeztem és egyszer csak azt veszem észre, hogy végigmegy valami rossz érzés(félelem, pánik) a testemen és mintha nem ebbe a világba lennék. Gyorsan felkapcsoltam a villanyt kalapált a szívem, mondom én most meghalok, de még mindig nem éreztem magam "otthon", mintha minden elidegenedett volna tőlem és nem a valóságba lennék, hanem álmodnék vagy ilyesmi. Jólvan nagyjából megnyugodtam és egy pár napig nem volt semmi. Napok óta viszont nem az, hogy bepánikolok, de félek, hogy befogok és félek, hogy nem a világomba vagyok vagy nem a valóságba. Valamikor egyedül sem tudtam aludni, mert bepánikoltam, vert a szívem...stb. Ez mitől van? Segítsetek és írjatok hasonló eseteteket és gyógymódokat vagy olyat ami megnyugtathat és elkerülhetem az ilyeneket. Köszönöm!2012. nov. 13. 20:38
1/1 anonim válasza:
"Gyógyult" pánikbeteg vagyok.
Ez a pánikzavarnak a neurológiai tünetekkel jelentkező formája.
Egyetlen jó megoldás a pszichológus, aki ezzel is foglalkozik.
Talán pszichiáterhez is kell menned, lehet hogy eleinte gyógyszer is kell, de csak ha zavarja a megszokott életviteledet.
De elsősorban pszichoterápia!
Ez egy könnyen, és gyorsan gyógyítható pszichoszomatikus zavar.
Ne csessz el éveket az életedből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!