Nem bírom az iskolában! Mit tegyek?
én is így vagyok az iskolával hogy nem bírom...valahogy amikor oda érek a bejárat elé, akkor az az érzés kap el, hogy megfordulok és hazamegyek... sokkal jobban örülök, ha miközben más iskolában van, én nyugalomban, majdnem hogy egyedül lehetek itthon, vagy probléma és aggodalom mentesen sétálgathatok a városban, vagy akárhol, iskola nélkül.
17L
első vagyok. én gyakran csináltam már... valahogy jobban érzem magam. 8. osztályban kezdődött, akkor még ritkábban.
gimi 1. osztályában már nagyon gyakran. onnan eljöttem.
ebben az iskolában már volt 50 hiányzásom abból most 10 igazolatlan. elszomorít, hogy miért taszít ennyire...
Ha attól félsz, hogy tönkreteszed a jövődet és ezért nem mész át egy másik iskolába, az nem fog megoldást jelenteni, hogy lógsz. Esetleg ideig óráig. De ha komolyan gondolod tanulmányaidat akkor ne rendszeresítsd...
Nem tudom, hogy pontosan mi a probléma az iskoláddal, csak úgy biztos nem éreznél ilyeneket de... vagy végig szenveded még ezt a másfél évet. Nem lesz könnyű, de a jövőre kell gondolni, az jejlentős húzóerővel bír.
Vagy otthagyod, bár más iskolában sem biztos, hogy könnyebb lesz, hisz már meglesz ott a kialakult baráti társaság és nem egyszerű a beilleszkedés... de egy próbát megér. Inkább ez, mint hogy lógj és szép lassan romoljanak az eredményeid is.
Vagy harmadik lehetőségként, próbáld meg megoldani a problémádat, amitől ilyen érzések vannak benned. persze ez nem könnyű, sőt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!