Nem tudom mit tegyek. Nem bírom tovább. (? )
Fordulj szakemberhez. Késöbb nagyon meg fogod bánni ezeket. CSak gondolj abba bele mit fogsz mondani a hegekről a gyerekednek majd és a leendő barátod szerinted mit fog gondolni rólad ha meglátja anyomokat. El fog menekülni mert egy labilis lányra nincs szüksége mivel scak a gond lesz vele. és nem hibáztathatod majd ezért ha ezt gondolja. A tiédnél vannak jóval nehezebb sorosok, ami lehet nem érdekel de pont az ilyen lányokat mint te kéne elvinni olyan helyekre ahol pl prostitucióra van kényszerítve, na neki lenne oka vagdosni magát. mégsem teszi mert örül hogy van mit ennie pl. Néha kicsit belegondolhatnál a helyzetedbe és abba hogy más emberek milyen helyzetben vannak. Ajánlom ezt a videót. hátha tanulságos lesz és kicsit össze szeded magad.
http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0
http://www.youtube.com/watch?v=dezfVbeAHwQ
Nézd végig mindet. és remélem a helyes üzenet fog lejönni neked.
Ha van kedved privátban beszélgetni írj nyugodtan akár erről akár másról.
Szia
21 éves fiú vagyok. Bizony énis eljátszadoztam az öngyilkosság gondolatán, szerencsére ténylegesen nem ártottam magamnak. Ez mára a múlté... nagyon boldognak érzem magam.
El szeretném mesélni, hogy rajtam mi, azaz ki volt az aki változtatott. Ő neked is segít, csak meg kell érteni valamit...
Isten maradt Neked?.... hát... miért nem kérsz Tőle segítséget? (Teljesen komolyan kérdem.)
Olyan érzelmi fájdalom van benned, ami arra kényszerít, hogy kárt tegyél a önmagadban. Biztos lehetsz benne, hogy Isten ilyenkor keserű könnyeket hullat érted. Isten nem a valahol magasan a fejed felett van, hanem mélyen bent, benned, a szíved mélyén. Ő a Te Legfelsőbb éned. Fordulj hát hozzá segítségért, hiszen ha valaki, hát ő végtelenül szeret Téged. Amikor rád tör a "kényszer" fordulj hozzá. Egy lélekteljes imában kérheted segítségét. "... Ne vigy' minket kísértésbe de szabadíts meg a Gonosztól." A gonosz eseteben az ami erre kényszerít. Rajtad múlik hogy ellenálsz e a kísértésnek. Jelentsd ki belső Énednek, hogy változtatni szeretnél. Két megoldás létezik, hogy kapcsolatba kerülj a belső éneddel: ima és meditáció. Az ima könnyebb. A meditáció nehezebb de hatásosabb. Mélyen magadba kell merülnöd, hogy kapcsoladba kerülj Ővele. Ima során mondd el őszinte érzéseidet. Meditáció során nincs gondolat értelmünkben... meg kell próbálnunk teljesen nyugodtá tenni.. ilyenkor a vágyak, melyek kísértenek, minden rossz érzelmünk eltávozik. Imádkozz, meditálj rendszeresen. Reggel, este, amikor jól, esik ne sajnáld tőle az időt.
Javaslom olvasásra Sri Chinmoy könyvét: A Meditáció-t.
Tudatszinted felemelésében nagyon sokat segít a lélektani zene is. Sri Chinmoy korunk egyk legnagyobb spirituális mestere. Ha az Ő zenéjét hallgatod, akkor az automatikusan segít tudaodnak, hogy megszabadíítson a szenvedéstől.
http://www.youtube.com/watch?v=zfVjqNcw4B4
Itt van a Köln-i koncertje. Ha kedvet érzel hozzá, akkor nézd meg.Csak nézd. És hallgasd.. ne foglalkozz semmivel. Van mikor nem csinál semmit. Ilyenkor meditál.. csak nézz a mélyen a szemábe... és zárd ki a gondolatokat.
Mindent amit írtam teljesen őszintén mondtam. Megváltoztatta az életemet. :'-)
Szia! A legkönnyebb és talán legjobb egy szakember lenne. Az írásodban azt fedeztem fel, hogy kihagytad a miérteket. Miért kezdted el vagdosni magad? Mit éreztél közben? Mit csináltál a pincében? Miért hiszed, hogy Anyukád nem ért meg? De egyénileg tudom tanácsolni az előttem levő hozzászólásokban leírtakat. Van akinek egy szakember kell, van akinek Istenre van szüksége, van akinek egy emberre akivel nyíltan beszélhet, aki megérti, vagy valakire aki szereti.
Amit jegyezz meg, hogy nem te vagy a hibás! Nem kell bűntudatot érezned! És ne hidd, hogy Isten nem hallgat meg. De ő csak kitartást és erőt adhat. Hidd el, nem te vagy a hibás a történtek miatt. Nincs benned több hiba, mint másokban.
A feszültséget próbáld levezetni, hogy ne uralkodjanak feletted az érzések, a harag, a fájdalom. Írd ki magadból, mesélj róla valakinek, talán Anyukádat is érdekelné, hogy mit érzel. Ha gondolod nekem is írhatsz pm-ben, de szerintem az eddigi hozzászóloknak is. Nem jobbak mások se nálad, és nincs benned több hiba, mint bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!