Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami ötlet? Most már tényleg...

Valami ötlet? Most már tényleg nem bírom ezt tovább.

Figyelt kérdés

Lényegében már tanácstalan vagyok, egy 20 év alatti srác vagyok és a problémám az lenne hogy lassan 2-3 éve szenvedek állandóan. Eleinte csak pánikoltam sok dologtól, féltem, ami aztán felerősödött és fizikai tünetei is generált.

Pl: nagyon gyors szívverés, halálfélelem.

Oké ezeket egy idő után leküzdöttem, utána jött a folyamatos hasmenés, ami még mai napig is jelen, rendben

eltelt kb fél év 1 év, elköltöztünk, szakítottam barátnőmmel egy elég mély kapcsolat után

Most ott tartok egész nap szédülök, az életszinvonalom tragikus, nem tudok elmenni se szórakozni, se párt találni.

Egész nap otthon ülök mert hiába próbálok szembesülni a dolgokkal nem ér semmit, úgy érzem magam mint egy gyenge öregember fizikailag.

Tetőzi még ezt az a dologz hogy 2 hónapja elhúzódó refluxom van valamint aranyerem.

Mi a franc történik bennem??? Gyenge az immunrendszerem?? Vagy mi? Miért szédülök? Ez lehet lelki dolgok miatt?

Próbálok edzeni itthon a lehető legkeményebb módon de nem ér semmit, gyengének érzem magam ugyanúgy.

Voltam vérvételen is de semmi nem derült ki, következő vizsgálat kardiológia akar lenni, utána meg most essek át egy gyomortükrözésen valamint végbéltükrözésen?

Valóban szükség van erre? Jártam pszichiátriára is 2 hónapig, felírtak nekem Rivotrilt amitől aztán eléggé agresszív voltam ezért abbahagytam, és azóta rá 1 hónappal kezdtem így érezni magam.

Bocsi a sok kérdésért, de mégis mit tegyek ? Kétségbe vagyok esve sosem voltam egy depressziós vagy öngyilkosságra hajló személyiség de most fiatalon ott tartok ezt találom az egyetlen megoldásnak, egyszerűen meg vagyok bénulva.

Ezek most akkor lelki dolgok, vagy testi dolgok?

2012. ápr. 29. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Próbálj meg ha dolgozol külön költözni, olyan helyre ami tetszik, csináld azt amit akarsz, töltödj föl.
2012. ápr. 29. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem is sok bajom van, és ugyanezt a kérdést énis mindig felteszem magamnak: Mi a franc történik bennem??? és miért pont velem?

menj ki a napra, azt mondják a napsugarak jó hatással vannak a beteg emberekre. és próbáld magad lefoglalni valamivel.. és nem csak az edzésre gondolok itt. tereld el a gondolataidat a betegségekről. nem olyan könnyű, tudom, de próbáld meg.

és hát jobbulást! :)

2012. ápr. 29. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat... csak szerintem sokan tudják milyen rossz kételyek közt élni.

Mikor nem tudja az ember hogy lelki vagy testi szervi baj állhat a dolgok mögött...

Sokszor ledegradálom a problémám, meg hogy rinyálok ezen mikor mások nagyon betegek, és szegények (igaz mi is azok vagyunk) de most eljutottam egy olyan pontra nem bírom ezt tovább, persze nem akarom feladni küzdeni akarok hisz a szenvedés által leszünk nagyon erősek.

Önértékelési problémáim is nagyon sok van, nem vagyok megelégedve azzal ahogy kinézem, és ami a fejemben.

Mindig próbálok tanulni, tanulni, és okosodni.

Ebben paradoxon az iskolában 2es vagyok mindenből, mert nem iskolai anyagokat tanulok hanem az életről, pszichológiáról meg olyan dolgokról amiket nem nagyon alkalmazunk az iskolában.

2012. ápr. 29. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Viszont kezdek azon gondolkozni hogy a sok gyűlölködés vezethető ezekre a tünetekre? Senki se gondolná rólam rosszat akarok másoknak de megmondom őszintén nagyon szigorú tudok lenni néha és kritikus holott tudom nem vagyok tökéletes, lehet pont ezért.

Mostanában nagyon gyűlölöm az embereket, tudom én tehetek róla ahol tartok de valahol van egyfajta gyűlöletem az emberek iránt

2012. ápr. 29. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sokat mondasz, de valójában szinte semmit. Mármint magadról. Nem írod, hogy dolgozol e, avagy még tanulsz. Van családod? Milyen végzettséged van? Mivel foglalkozol napközben? Az önsajnálat kitölti az egész napodat? Van családod? Milyen velük a viszonyod? Vannak barátaid? Hogy állsz az alkohollal, a testsúllyal? Sportolsz e egyáltalán? Ha kezeltek pszichiátrián, miért hagytad abba? Így hogyan akarsz meggyógyulni? Hirtelenjében ennyi kérdés jutott eszembe a leveled kapcsán. Milyen segítséget szeretnél?

2012. ápr. 29. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!