[SPOILER]Fallout 3 New Vegas, Ed-E, a prototípus fürkészrobot. Valaki tud segíteni? Ha még nem találtad meg Ed-e-t mint társat, nem biztos hogy jó ötlet tovább olvasni.
[Ismétlem-SPOILER!]
Szóval,már jó magas szintü vagyok, és hallotam hogy Ed-e Primben van,és Acéltestvériségről folytatott beszélgetések belövik a triggert,és el mond 2 hangüzenetet,aztán kapok rá páncélt,leszedik a matricákat és a többi.Elöször is,csevegtem a nővel a NoVac tól északra lévő roncstelepen, szóba hozta a testvériséget, eyebot barátunk lökte is az első üzenetet. Aztán Helios 1, tudós fickó az apokalipszis követőitől,bészélt az acél testvériségröl,boom,Ed-e kománk második üzenetét is halhattuk. És akkor most vagy elviszem a testvériséghez,vagy az acéltestvériséghez. Nos a kérdésem: Én NCR (ÚKK, Új Kaliforniai Köztársaság,New Californai Republic) -el szeretnék jó kapcsolatot ápolni,melyikükhöz érdemes vinni? Acél testvériség,vagy Apokalipszis követői?
Aztán a második kérdésem,hogy Ed-e fog valaha beszélni,vagy marad ez a Protokol indításos parancs rendszer?
Akkor oda kell vinned akivel szimpatizálni szeretnél.(én az Apokalipszis követőihez vittem mert,akkor lesz egy küldetés amit Arcade Gannon ad "For Auld Lang Syne" amiben össze kell verbuválni a veteránokat az Acél Testvériségből,és a játék végén a víz alól kimentett repülővel érkeznek a Hoover gáthoz harcolni.)
Javaslom szerezd be az összes DLC-t a játékhoz bőven megérik az árukat és nagyon jóra sikerültek.(pl. a Dead Money-t először nem nagyon kedveltem de 3-4 végigjátszásra nagy kedvencem lett főleg,hogy mind a 37 Gold Bar-t el tudtam hozni,bár én Xbox360-on toltam,de a Fallout 3-al együtt + Skyrim a világ legjobb játékainak tartom mindhárom game-t).
ED-E-t a "Lonesome Road" DLC-ben lehet tuningolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!