Mondasz érdekes játékokat, kategóriától függetlenül?
ezeket kedvelem : Assassins creed, Mass effect, Fallout, Resident evil, Silent Hill, Splinter cell, Star wars force unleashed, Portal, Devil may cry, Witcher, Amnesia, the dark descent, Limbo, Fifa, Elders Crolls-ok..persze nem csak ezeket, hanem az 1. 2. 3. stb részüket is
ezeket játszottam, de nem jötték be : Far Cry, Crysis, Need For speed, Divinity, the Dragon Knight saga, Prototype, quake, doom
szóval én nem szeretem a lövöldözőseket... s "mészoszlősz"...nem az én stílusom(persze van kivétel), de az rpgket és a normálisabb kalandjátékokat nem unom meg. Mondanál pár ehhez hasonlót?
U.i.: a skyrimhez várom a magyarítást
Rage, ez egy fps/rpg szerűség de nem "mészoszlősz", és sem szeretem ezeket, én is inkább az rpg világot szeretem, pl : Fallout-ot nem tudom letenni
De ez zsír :)
Fallout 3, Fallout New Vegas
ezek nagyon jók igen az Elder Scrolls-ok mellett
.
érdekesek:
rts:
Star Wars Empire at War - Forces of Corruption
Battle Realms (2001-es)
Rise of Legends (Rise of Nations fantasy sci-fi köntösben)
Fps:
Prey (mindjárt lesz 2 is)
Thief III Deadly Shadows (nemsokára lesz 4 is)
Chronicles of Riddick: Escape from ButcherBay, (Assault on Dark Athena)
Battlefield sorozat, 2142 (valamikor lesz folytatása az teszene BF3 motorjával egy futurisztikus bf fps ami mégjobb)
Rpg:
MineCraft (Sandbox)
ArxFatalis
Deathspank (paródia szerü)
kaland (ügyeségi):
Trine, 2, , Limbo (feketés szürkés oldalnézetes)
meg rengeteg van csak mind felsorolni se tudom meg nincs is fejemben most)
Ja Limbot irtad akor azért jutot eszembe enyire:p
Dragon Age, (2)
Gothic 4 - Arcania, (Risen)
Venetica
Dark Messiah - (Might and Magic)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!