Mondasz érdekes játékokat, kategóriától függetlenül?
Figyelt kérdés
ezeket kedvelem : Assassins creed, Mass effect, Fallout, Resident evil, Silent Hill, Splinter cell, Star wars force unleashed, Portal, Devil may cry, Witcher, Amnesia, the dark descent, Limbo, Fifa, Elders Crolls-ok..persze nem csak ezeket, hanem az 1. 2. 3. stb részüket is
ezeket játszottam, de nem jötték be : Far Cry, Crysis, Need For speed, Divinity, the Dragon Knight saga, Prototype, quake, doom
szóval én nem szeretem a lövöldözőseket... s "mészoszlősz"...nem az én stílusom(persze van kivétel), de az rpgket és a normálisabb kalandjátékokat nem unom meg. Mondanál pár ehhez hasonlót?
U.i.: a skyrimhez várom a magyarítást
2012. febr. 10. 19:03
11/11 A kérdező kommentje:
mindegyiket ismerem, de azért köszi :)
2012. márc. 12. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!