Teljesen idegbeteg leszek, egyszerűen nem bírom tovább. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A párom horkol, és ugye együtt alszunk, de mikor elkezd horkolni olyan ideges leszek, próbálom magam nyugtatni, h ki tudom zárni, meg hasonlók, de egyszerűen nem bírom. Most meg kezdődik a suli, és a kolis szobatársam is olyan durván horkol, én meg minden este tiszta idegbeteg vagyok.
Több fajta füldugót próbáltam már, de egyik sem jött be, nem marad benne a fülemben, és már nem tudom mi legyen, lassan be fogok golyózni.
2012. szept. 12. 09:27
1/6 anonim válasza:
Ha ennyire durván horkolnak akkor szólj nekik, hgoy nézessék meg magukat, mert ez egyáltalán nem egészséges! Lehet, hogy pl simán orrsövényferdülése van az illetőnek, amit helyrekalapálnak, és probléma megoldva, de sok más egyéb is lehet. Így mindketten jól járnátok..
2/6 A kérdező kommentje:
a szobatársam azért horkol, mert túlsúlyos.A barátomnak már mondtam, h menjen el orvoshoz, de eddig még nem ment el :(
2012. szept. 12. 10:40
3/6 anonim válasza:
Több túlsúlyos ismerősöm van, aki nem horkol... :'DDD
4/6 TEHessa válasza:
szólj nekik, hogy aludjanak a hasukon. Valaki úgy nem horkol.. de van ilyen horkolás elleni orrcsipesz is
5/6 anonim válasza:
Ezek szerint még nem jöttél rá, ha nem fogod kézen akk nem is fog elmenni, mer a férfiak nem szeretnek dokihoz járkálni!
6/6 anonim válasza:
Megértelek, én is csak teljes csendben tudok aludni. :S
Mondd nekik hogy próbáljanak oldalt, vagy a hasukon aludni, van aki úgy nem horkol. Sokkal többet nem tudok tanácsolni, sajnos. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!