Miért van az, hogy egyszerűen nem bírom a vitákat, a veszekedést?
Figyelt kérdés
Nem bírom ha veszekednek velem, egyrészt nagyon magamra veszem, másrészt nem is tudok mit mondani, ki sem tudok állni magamért.
Ha meg valakivel vitázok akkor azt sem bírom sokáig, egyszerűen kiakaszt, de nagyon. Teljesen elveszi a kedvem, ráadásul ilyenkor sokszor csak úgy ,,ott hagyom,, a beszélgetőpartnerem. Szinte menekülök a vitáktól.
Miért van az, hogy ennyire kikészít ez?
2012. jún. 7. 21:52
1/5 anonim válasza:
Menekülsz a valóságtól, és magadtól..Félsz, hogy esetleg valami igazság a felszínre kerül.
2/5 anonim válasza:
A veszekedés és a vita két különböző dolog. Épeszű ember általában nem szeret veszekedni. A vita kicsit más, de a legtöbb ember a vitákat sem szereti, legfeljebb szükséges rossznak tartja.
3/5 anonim válasza:
Ez azért van, mert jó és finom ember vagy. Igazából az, hogy most ennyi embernek szokása a kötekedés meg a veszekedés, az a nem normális dolog. Keresd a hozzád hasonlók társaságát. Én is ilyen vagyok és én is ezt teszem.
4/5 anonim válasza:
nincs önbizalmas! Keress fel egy pszichiátert!
5/5 anonim válasza:
Engem mondjuk nem készít ki de unalmas, felesleges dolognak tartom. Jobban idegesít a "vita" kitörésének ténye, mint maga a téma. Ott is hagyom, megelőzöm az ilyen helyzetet, vitatkozzanak a magukfajtával, nekem se időm se kedvem erre. Az meg, hogy vita meg veszekedés nem egyenlő, arról az jut eszembe, hogy sokak szerint egy jó családban mindig elcsattan egy-két pofon, és a részegség is csak ott kezdődik mikor 3 óra filmszakadás után felébredsz a város másik végén egy árokparton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!