Egyszerűen unom az életem, van még valaki így?
Figyelt kérdés
Nem érdekel, és nem tesz boldoggá semmi, ha dolgozok unom ha nem azt is, a tanulást is, a pasikat is, már azt is amit szeretek. Számomra az élet nem kihívás, csak nyűg. Ne értsétek félre nem vagyok depis, csak unott.Szeretek álmodozni,de csak fejben. Egyébként az élet végtelenül unalmas, soha nem történik velem semmi izgalmas.Más is van így?2012. aug. 24. 23:39
1/9 anonim válasza:
Én is így vagyok evvel, már-már egy álomvilágot építettem magam köré, mert annyira üres, unalmas az életem.
2/9 anonim válasza:
még hol lehet álmodozni fejen kívül?
3/9 anonim válasza:
bocs, azért irogatok hülyeségeket, mert unatkozom ;)
4/9 A kérdező kommentje:
Első én is így vagyok, már történeteket, meg álomvilágot találok ki,mert az életem üres, és unalmas. Akkor is unatkozom, ha társaságban vagyok, és máshol jár az eszem.
Ez normális?
2012. aug. 25. 00:04
5/9 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már azon, hogy ez normális-e, de szerintem egy átlag ember ezt nem érti és biztos bolondnak nézne, ezért sem beszélek erről senkinek sem.
6/9 anonim válasza:
Én is így voltam... erre az a megoldás hogy csinálj valami izgalmasat, amiről álmodozol azt valósítsd meg, már amennyire lehet. Sokan félnek nagy dolgokba fogni, inkább unják el az életüket, de ez nem jó. Veszteni valód nincs, csinálj végre valami izgalmasat.
7/9 anonim válasza:
9/9 RhisiartK válasza:
Nem vagy egyedül. Én is állandóan történeteket találok ki, mert kicsit unalmas néha az élet. De szerencsémre nagyon elvont, ám érdekes témákról van kivel beszélgetnem, és elkezdtem pár olyan dolgot, amiről régebben csak álmodtam. Most van miért küzdenem, mert megvalósíthatónak tűnik pár újabb álmom. De attól még megmaradt a szokásom, hogy ébren álmodjak. Keresd az érdekes és izgalmas dolgokat. Próbáld megélni a kitalált álmaid. Persze sajnos, sosem lesz ugyanolyan, de az elejét mindig meg lehet élni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!