Egyszerűen, elrontottam az életem! Nemtudnám Újraírni! Mit csináljak?
lécci csak normális válaszokat !
az a helyzet ,hogy 15 vagyok Több mindent is elrontottam eddig Fölleg azt ,hogy elvesztettem az egyetlen lányt aki igazán szeretett =/ teljesen összeomlottam mikor szakitottunk azóta vagyok passzív dohányos napi 1,5 doboz =/ és teljesen kivagyok már és akkor még tetőzi ,hogy máshol is úgy alakul a helyzet ahogy nemkéne =( nem tudom mit tehetnék még én próbálok változni de nemmegy =/ és egyre inkább vonzom a bajt a belhét =/
Segitsetek !
15/F
Azt sem tudod mit jelent a passzív dohányos kifejezés.
Te még csak éretlen kisfiú vagy, akivel történt egy rossz dolog és azt hiszi elrontotta az egész életét.Majd túléled.Nem kell sajnáltatnod magad a napi 1,5 doboz cigivel.
Szakítás után mindenki úgy érzi, hogy itt a világ vége, ez teljesen természetes dolog. Majd elmúlik. A passzív dohányzás egyébként az, ha nem te szívod a cigit, hanem csak füstös helyiségben tartózkodsz.
Az életedet meg végképp nem rontottad el, hiszen még csak az elején tartasz, nagyon fiatal vagy. Rengeteg örömben lesz még részed, meglátod. A fájdalom is hozzá tartozik az élethez, fogadd el, hogy most ez van. Esetleg próbáld elterelni a figyelmedet jó filmekkel, könyvekkel, társasággal. Azt a lányt meg ne idealizáld, ha olyan igazán szeretett volna, most együtt lennétek. A valódi szeretet mindent megbocsát. De ehhez még fel kell nőnötök, a tiniszerelem még nem erről szól. :)
Úristen, amikor olvastam a kérdést, azt hittem, hogy valami 31 éves lány írja, akinek egy iskolát sem sikerült elvégeznie, az összes rokonával össze van veszve, anyja kitagadta, WC-pucolóként tud csak dolgozni, a pasik rá sem néznek, és 10milliós tartozása van... Na azt nevezem elrontott életnek.
Mi a szart akarsz 15 évesen? Még el sem kezdtél élni, hogy rontottad volna el?
Amúgy meg minden a fejben dől el. Ha le akarod győzni a cigifüggést, lefogod.
A fogalmakat pedig kevered, a passzív dohányos nem dohányzik, csak mások füstjét kénytelen szívni. Te aktív dohányos vagy, nem? >.<"
A lány miatt sajnállak, majd kihevered, kölyök.
17/L
Gubózz be, legyél depis, ilyen korban ezt kell.
Aztán majd ha kihevered azt se fogod tudni, hol partizz.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!