Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tennétek a helyembe. Nem...

Csapólégy kérdése:

Mit tennétek a helyembe. Nem bírom tovább. (? )

Figyelt kérdés
Az egész februárba kezdődött..Amikor az akkori 5-esek és 6-osoknak eggyütt volt az emberismeret órájuk.Összismerkedtem egy fiúval nagyon normális volt többet akart..Még kicsinek tartottam magam nem-et mondtam neki.Majd elkezdett csúfolni k*rv*zni.Teljesen kikészített leöntött vízzel,oltogatott..Majd az osztályukból szintén jóba lettem egy fiúval nem volt olyan nap,hogy nem beszéltünk volna 2-3 órát.Ez hónapokon keresztül ment.A kezembe véstem körzővel a neve kezdőbetüjét.Nagyon jóba voltunk elmondtam neki mindent,majd 4 hónap után kiderült,hogy csak azért volt velem jóba,hogy elmondjon mindent a barátjának.Ő is elkezdett csúfolni..Semelyik barátnőm sem állt ki mellettem.Majd vége lett az évnek.Anyával minden naposak voltak a veszekedések,úgy éreztem nem maradt senkim,elkezdtem öngyilkos oldalakat nézni.Innen kezdődtek a bajok.. 2-szer próbáltam önygyilkos lenni,másodjára neki mentem a szekrénynek és hatalmasat estem pár másodpercig nem voltam eszméletnél,elsőre csak fájt a hasam.Vagdostam magam egyre mélyebben.Anya észrevette megkérdezte,hogy miért csinálom,meg mondta,hogy hagyjam abba..Nagyjából letudtam szokni.Majd elkezdtem lejárni..mármint ide a házunk előtt mindig megbeszéltem a 'barátnőimmel',hogy ekkor meg akkor találkozzunk..Egész nap lent voltam.Reggel 9-től este 9-ig.Anya dolgozott nem nagyon tudott az egészről.A barátnőmnek megtetszett egy fiú és megkért,hogy hozzam vele össze.A fiú nem akart a lánnyal járni,de mondta,hogy velem szívesen járna..A barátnőm mondta,hogy nyugodtan mondjak neki igent.Megismerkedésünk utáni nap este összejöttünk.Nagyon boldog voltam,nagyon szerettem Őt..Bíztam benne.Vele volt az eslő csókom de mindent oda adtam volna neki..Helyes fiú volt sokan akarták maguknak.Az egyik volt osztálytársamnak sikerült minket szétszakítani..Nagyon nehéz volt tovább jutni rajta.Talán még mai napig nem sikerült pedig amit utánna tett..Mondhatjuk,hogy jóba maradtuknk..Majd egyszer a pincébe voltunk lent.És kihív a barátnőm,hogy nem próbálnám meg mégegyszer vele összehozni?Kiborultam..A volt barátom talált egy villanykörtét és elkértem Tőle.Nem emlékszem semmire..Már csak az villan be,hogy ott ül melletem a barátnőm akinek szintén tiszta vér a keze(nem az aki megkérdte,hogy hozzam Őt össze a volt barátommal)Megijedtem.De már anya sírva jött le,hogy mi történt.Nem mentem le,egy ideig.Majd kb. 1 hét után találkoztam a volt barátommal és meghívott hozzájuk..Elmentem,hatalmas hiba volt..A fiú barátja beráncigált a házba,lefogott..a volt barátom molesztált,talán képes lett volna megerőszakolni is de felborult a szekrény.Szürnyű volt,féltem majd kiengedtek..Anyának nem szoltam semmit.Pár nap után megtudta..Azóta nem voltam lent..És persze az egész kezdődött előről.Nagyon mélyen vágom magam.A combom, a bokám,a hasam,a kezem..Úgy összesen most is 50 vágás lehet rajtam..A hegek maradnak..Nem tudok mit csinálni..Nem tudok kimászni ebből mintha egyre lejjebb jutnák.Anya sem ért meg..Isten maradt nekem..De annyi hibám van..Mintha nem hallgatna meg..Valaki segítsen..Kérem!!
2012. nov. 17. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:

"A kezembe véstem körzővel a neve kezdőbetüjét."

Itt hagytam abba az olvasást.

2012. nov. 17. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Suliban nincs iskolapszichológus? Első körben nem ártana elnézni hozzá. Vagy házidokitól kérni beutalót szakemberhez, mindenképp szükséged lenne rá!!!

(Nem értem egyébként, hogy anyád hogy hagyhatja ennyiben a dolgot...)

2012. nov. 17. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Úristen! :O Ugye ez nem egy troll kérdés?

Nincs egy felnőtt sem az életedben, aki segíteni tudna neked? Édesapád esetleg? Nevelőapa, bárki?

Ha jól saccolom 13-14 év körül lehetsz. Ha most nem segítenek feldolgozni ezeket a problémákat később mélyülhet a betegség. Annyit jegyezz meg, ha keresztény vagy; hogy Isten megbocsát, bármit cselekszel; fohászkodj hozzá és meghallgat.

Ha nem vagy keresztény, akkor pedig annyit, hogy mi direkt azért születtünk a földre, hogy a hibákat kijavítsuk. Természetes, hogy közben megbotlunk, elrontunk valamit, vagy hogy a rossz irányba megyünk. A végén minden megjavul, minden jó lesz.

Mindenképpen keress egy felnőttet, aki tud segíteni. Mondj neki el mindent őszintén és kérd meg, hogy segítsen. Kitartást!

2012. nov. 18. 22:26
 4/8 anonim válasza:

Én annyit mondanék, hogy ezekkel a "barátnőkkel" és fiúkkal nem érdemes foglalkozni. Majd jönnek olyan emberek az életedbe, akik tényleg szeretni fognak és a te érdekeidet nézik. A szerelemmel még ráérsz. Inkább koncentrálj a tanulásra, a középsulira, egyetemre, rengeteg embert fogsz még megismerni, persze ha te is úgy állsz hozzá.

Amúgy a molesztálást a törvény bünteti, és a fizikai erőszakot is, szóval ha ilyesmi ér, akkor nyugodtan tehetsz feljelentést (ha te követed el, akkor ellened is tehetnek).

Hogy is szól a mondás? Segíts magadon és Isten is megsegít! Csak Te tudsz változtatni az életeden, hiba lenne arra várni hogy valaki majd megoldja helyetted. De tudnod kell hogy megoldható, még ha most nem is tudod a megoldást. Keress más hobby-t a ház előtt ücsörgésnél és akkor kikeveredsz ebből a társaságból és nem azon fogsz agyalni, hogy mennyi hibát követtél el. Mindenki követ el hibákat, de ezeken tovább kell lépni.

Hobby-nak ajánlanám az olvasást, festést, táncot, tanulást, akármilyen sportot, főzést, film, sütést, szerezz egy kutyát vagy macskát és gondozd: neki elmondhatod mi bánt, és feltétel nélkül szeretni fog.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de tényleg muszáj túllépned ezeken az embereken és eseményeken, még azt sem érdemlik meg hogy Te rosszul érezd magad miattuk.

2012. nov. 19. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:

bocs a félig offért 2.nak üzenném, iskolapszichológus tudtommal pénzhiány miatt nincs/alig pár helyen van.

Kérdésre válasz: Ennél rosszabb esetek miatt sem kell öngyilkosnak lenni, mindig van visszaút

2012. nov. 28. 12:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Már egy kicsit jobban vagyok,bár a vagdosással mindig nem tudok leállni de nem olyan gyakran csinálom,igazatok volt..Isten megsegít!:)
2012. dec. 2. 17:19
 7/8 DrarkPain válasza:
Figyelj hagyd a csudába az egészet 1 ne szurkáld vágd vagy öld meg magad NE !!! Ezzel csak magadnak és a szeretteidnek teszel gondot. 2. Hagyd a csudába a fiúkat most csak barátnőiddel legyél és most egy jó darabig ne fiúzz 3 kérj tanácsot anyukádtól ha nem érti magyarázd el neki az egészet mindent mondom MINDENT és aztán próbálj nyugottan lazítani élvezd az életet a fiúk bamba tökök mit tudnak a lányokról semmit csak azt h valamelyik szép ennyi persze vannak nagyon inteligensek de ez most nem számít hagyd őket a francba amit kimutatnak az csak egy mézesmadzag semmi más hazudnak megcsókolnak othagynak és aztán cikiznek ennyi
2012. dec. 6. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha bántanak, akkor annak következménye kell legyen! Te Magad ellen fordítod az agressziót ahelyett, ahova kéne.

Ez van az egész mögött.

Ki kell állj Magadért, az igazadért, és ne engedd, hogy bárki ujjat húzzon Veled!

Az a két fiú! Hogy maradhatott büntetlenül!

2013. dec. 20. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!