Mit tennétek a helyembe. Nem bírom tovább. (? )
"A kezembe véstem körzővel a neve kezdőbetüjét."
Itt hagytam abba az olvasást.
Suliban nincs iskolapszichológus? Első körben nem ártana elnézni hozzá. Vagy házidokitól kérni beutalót szakemberhez, mindenképp szükséged lenne rá!!!
(Nem értem egyébként, hogy anyád hogy hagyhatja ennyiben a dolgot...)
Úristen! :O Ugye ez nem egy troll kérdés?
Nincs egy felnőtt sem az életedben, aki segíteni tudna neked? Édesapád esetleg? Nevelőapa, bárki?
Ha jól saccolom 13-14 év körül lehetsz. Ha most nem segítenek feldolgozni ezeket a problémákat később mélyülhet a betegség. Annyit jegyezz meg, ha keresztény vagy; hogy Isten megbocsát, bármit cselekszel; fohászkodj hozzá és meghallgat.
Ha nem vagy keresztény, akkor pedig annyit, hogy mi direkt azért születtünk a földre, hogy a hibákat kijavítsuk. Természetes, hogy közben megbotlunk, elrontunk valamit, vagy hogy a rossz irányba megyünk. A végén minden megjavul, minden jó lesz.
Mindenképpen keress egy felnőttet, aki tud segíteni. Mondj neki el mindent őszintén és kérd meg, hogy segítsen. Kitartást!
Én annyit mondanék, hogy ezekkel a "barátnőkkel" és fiúkkal nem érdemes foglalkozni. Majd jönnek olyan emberek az életedbe, akik tényleg szeretni fognak és a te érdekeidet nézik. A szerelemmel még ráérsz. Inkább koncentrálj a tanulásra, a középsulira, egyetemre, rengeteg embert fogsz még megismerni, persze ha te is úgy állsz hozzá.
Amúgy a molesztálást a törvény bünteti, és a fizikai erőszakot is, szóval ha ilyesmi ér, akkor nyugodtan tehetsz feljelentést (ha te követed el, akkor ellened is tehetnek).
Hogy is szól a mondás? Segíts magadon és Isten is megsegít! Csak Te tudsz változtatni az életeden, hiba lenne arra várni hogy valaki majd megoldja helyetted. De tudnod kell hogy megoldható, még ha most nem is tudod a megoldást. Keress más hobby-t a ház előtt ücsörgésnél és akkor kikeveredsz ebből a társaságból és nem azon fogsz agyalni, hogy mennyi hibát követtél el. Mindenki követ el hibákat, de ezeken tovább kell lépni.
Hobby-nak ajánlanám az olvasást, festést, táncot, tanulást, akármilyen sportot, főzést, film, sütést, szerezz egy kutyát vagy macskát és gondozd: neki elmondhatod mi bánt, és feltétel nélkül szeretni fog.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de tényleg muszáj túllépned ezeken az embereken és eseményeken, még azt sem érdemlik meg hogy Te rosszul érezd magad miattuk.
bocs a félig offért 2.nak üzenném, iskolapszichológus tudtommal pénzhiány miatt nincs/alig pár helyen van.
Kérdésre válasz: Ennél rosszabb esetek miatt sem kell öngyilkosnak lenni, mindig van visszaút
Ha bántanak, akkor annak következménye kell legyen! Te Magad ellen fordítod az agressziót ahelyett, ahova kéne.
Ez van az egész mögött.
Ki kell állj Magadért, az igazadért, és ne engedd, hogy bárki ujjat húzzon Veled!
Az a két fiú! Hogy maradhatott büntetlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!