Mit csináljak? Kezdek besokallni.
Pánikbeteg vagyok már fél éve, de már eléggé jól voltam az utóbbi pár hétben. Nem szedtem sosem semmilyen gyógyszert, a természetes gyógyulás híve vagyok.
Viszont kezdek kicsit besokallni.
Úgy félek attól, hogy átversz!!
Van egy srác akibe szerelmes vagyok, de nagyon ritkán tudunk találkozni. Sokat dolgozik, stb. ebbe ne menjünk bele, a lényeg az, hogy ha már 1 nap nem ír akkor amikor szokott, akkor már kivagyok idegileg. Tudom, ez nem normális dolog. Annyira fel tudom magam húzni ezen... és egyfolytában összeesküvés elméleteket gyártok, félek, hogy átver, és ezen aggódom egyfolytában.
Ez a pánikbetegség kinyírt engem, lelkileg nagyon labilis vagyok. Nem akarok visszaesni a pokolba és minden percben a halálfélelemmel kűzdeni. Szeretnék megerősödni. Szeretnék magamtól két lábra állni, nem pedig mindig másokba kapaszkodni, mert ha ők nem lesznek akkor újra előjön a pánik. Hogyan valósítható meg mindez?? Nagyon gyenge vagyok még, félek, hogy olyan feladat vár rám ami számomra ebben a helyzetben nem megoldható... Szükségem van a támogatásra, de egyedül kell lábra álljak.. Mit csináljak??
Valahogy már az ismerősökre sem vagyok kíváncsi... Minden ember jelenléte idegesít, kivéve a szerelmemé nem. Úgy érzem kezdek begolyózni, és nem tudom, hogyan jussak ki ebből a helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!