Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek teljesen besokallni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek teljesen besokallni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok párkapcsolati tapasztalatok nélkül. Soha nem kerestem különösképp a lányok társaságát, és ennyi év után már érdemesnek se tartom rá magamat, hogy valaha barátnőt szerezzek vagy akár idővel megházasodjak. Tudom, hogy hozzám hasonló tapasztalatlan fiúcskával senki nem kezd, mert fogyatékos lúzernek nézik az illetőt, így inkább megvetem a lányokat. Egyszerűen kénytelen vagyok elrejteni a szexuális vonzalmamat feléjük, mert tudom, hogy a szüzesség miatt csak lejáratom magamat, ami akkor is ki fog derülni, ha tagadom. Egyszerűen semmi jogom a normális szexuális életre most már, teljesen tönkretettem. Csak prostituáltakkal érdemes létesítenem kapcsolatokat.
2012. ápr. 30. 18:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ÜDV A KLUBBAN, TESTVÉR.
2012. ápr. 30. 18:19
 2/21 étoile et lune ***** válasza:
Buta vagy. Nem kell kiírnod a homlokodra, hogy szűz vagy, ha meg már megvan a kiválasztottad, akit elég értelmesnek találsz ahhoz, hogy feldolgozzon egy ,,szűz vagyok" féle kijelentést, akkor elmondod neki. Nem tudom, miért írod le magad egyből. 24 még nem a világ vége, mellesleg mióta járok erre az oldalra, arra jutottam, a szüzesség elvesztésének időpontja sokaknál egyre kitolódik - kivéve azoknál, akik már 12 évesen ezen ügyködnek. Légy pozitív, nyiss a lányok felé - megvetés nélkül, úgy eredményesebb.
2012. ápr. 30. 18:21
 3/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, de a te "bénaságod" miatt miért veted meg a lányokat? Ártottunk neked ? :(
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem elég, hogy mi is kitoltunk magunkkal, még az élet sem ad lehetőséget, hogy javítsunk a helyzeten. Ha nem voltam nővel, senki vagyok, ha prostiutálttal voltam, akkor meg egyszerűen szánalmas.
 5/21 anonim ***** válasza:

ez a szöveg... engem tuti nem zavarna hogy szüz vagy de amiatt viszont tuti nem kezdenék veled hogy önbizalomhiányos ,kiégett senki lettél,aki megveti a lányokat a saját hibája miatt és kijelenti hogy nincs joga szexuális életre. öregem te beteg vagy!

nem is értem miért irsz ilyen kérdést hogy mit tegyél mikor már eldöntötted hogy te selejt vagy és utálod a lányokat....segitséget ugy kell kérni hogy " elegem van, meg akarok változni mit tegyek?" nem ugy hogy " megvetem a nöket, nincs jogom szexelni de azért mit tegyek?"

2012. ápr. 30. 18:25
 6/21 A kérdező kommentje:
Ha engem kapásból megvetnek a tapasztalatlanság miatt, mégis hogy álljak hozzájuk pozitívan?
2012. ápr. 30. 18:26
 7/21 A kérdező kommentje:
Őszintén szeretném a nőket, ha lenne rá esélyem. Ördögi körnek lettem az áldozata.
2012. ápr. 30. 18:28
 8/21 anonim ***** válasza:

ne is haragudj te komolyan tudsz venni egy olyan nöt aki megvet ilyenért????mégis mit tudhat az a nö? dugni azt tuti,mert ö a profikra hajt hogy jol megdugják. de érzelmekre ugyis képtelen lenne.

én lány vagyok de nekem mindig bevált a modszerem.

soha nem kerestem pasit. csak barátokat! a barátság öszintébb mint a szerelem,nincsenek elvárások, megismerheted a másikat,nem fog elmenekülni a szüzességedtöl hisz szo sincs kapcsolat témárol. és valamelyikkel mindig bejön a szerelem is.ennyi a titka.

csak türelem kell hozzá de az igaz szerelemhez is idö kell.azt nem kapsz meg a diszkoban egy leszolitás után.a barátságokbol mélyebb szerelem lesz mint bármi másbol. ez most elég nyálasan hangzik de igy van.

és ne a szexre hajts. ha csak a szex a lényeg neked akkor tényleg menj ribanchoz.ha igazi kapcsolatra vágysz akkor hanyagold a szex témát.amugy sztem biztos csaj aki elolvad a tapasztalatlan fiukáktol.

2012. ápr. 30. 18:39
 9/21 anonim ***** válasza:

*biztos van csaj

ja és a hanyagolást ugy értem hogy ha össze is jön vkivel végre az elsö csok ne rohand le,nem a szex a lényeg. persze ha mondjuk ökezdeményez az más. én utálom ha egyböl a szexre mennek...

2012. ápr. 30. 18:41
 10/21 étoile et lune ***** válasza:
Mondom, ne írd ki a homlokodra. Így csajozol, hogy ,,heló, szűz vagyok" ? Van jogod a szexre, nem vagy elítélve, nem közösítenek ki, nem vagy selejt, úgyhogy változtass a hozzáállásodon - KOMOLYAN -, mert ez csak mártírszöveg. Inkább kutakodj egy aranyos csajszi után, aki majd imádni fog Téged, ha leszögezed neki, hogy komoly kapcsolatra vágysz, ráadásul ha lefested neki, hogy családcentrikus vagy, és félsz, hogy nem jut neked feleség, a nyakadba fog omlani.
2012. ápr. 30. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!