Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek teljesen besokallni, mit tegyek?
én 23 éves vagyok és szintén szűz, de tudom hogy jól nézek ki és hogy számomra komoly főleg lelkileg megterhelő betegséggel küzdöttem, ami az önbizalmamat nagyon lecsökkentette, de tudom hogy mivel megtaláltam a megoldást a problámámra már lehet barátnőm.
figyelj, ha nem vagy büdös, nincs fizikailag látható rendellenességed, akkor szerintem simán lehet barátnőd.
Figyelj mivel senki nem tudja hogy ki vagyok ezért leírom hogy én miért maradtam szűz annak ellenére, hogy tudom hogy 4 lány volt szerelmes belém annyira, hogy még követtek is az utcán. szóval a nagy problémám hogy büdös lettem úgy hogy egyik napról a másikra. és nem tudtam mitől, ez úgy 15 éves koromban kezdődött, aztán 19 évesen rájöttem hogy a mosógép a hibás, aztán kiderült hogy a hajam is büdös, és most 1 hete 23 évesen jöttem rá hogy bakteriális fertőzés van a fejemen. És ez a 8 év bennem olyan hatalmas lelki sérülést okozott, hogy nem tudom mikor leszek képes újra normális életet élni, mert hát ugye remete életet éltem még az iskolában is. és nem beszéltem senkivel se. de mivel életem nagy problémája megoldódott, így bízom benne hogy egyszer lesz egy aranyos lány aki talán képes lesz szeretni.
és hidd el a büdösnek lenni a nagy kínok közé tartozik, mivel soha senki nem mondta hogy az vagyok, és még a bőrgyógyász is pszichológushoz küldött 17 évesen.
amúgy meg ugye alap a társadalom részéről, hogy büdös emberrel nem beszélünk, pláne nem segítünk neki. Szóval segíts magadon mert mi egy olyan országban élünk, ahol senki nem segít a másikon!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!