Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek teljesen besokallni, mit tegyek?
És miből gondolod, hogy nincs ilyen korban vagy esetleg pár évvel fiatalabb kiadásban, szintén szűz lány???
Komolyan megveted a női nemet?
Neked csak az önbizalmadat kellene egy kicsit helyrebillenteni. :)
Nem tudom komolyan megvetni a női nemet, hisz mégiscsak akad jó pár tiszteletre méltő női ismerősöm.
Egyszerűen kivagyok lelkileg, mert sose volt részem párkapcsolatban, szerelemben, és szexben. Hinni nem tudok abban már, hogy átesek valaha azokon a dolgokon, amik a legtöbb ember életében az egyik legtermészetesebbek.
Nem nagyon értem, hogy ha soha nem kerested különösképpen a lányok társaságát, akkor most miért sajnáltatod magad. Nem a szüzességeddel van a probléma, hanem azzal, hogy energiavámpír vagy. Amíg folyton azt sugárzod mások felé, hogy te mekkora egy lúzer senki vagy, addig ne is csodálkozz ha annak is tartanak. Teljes joggal! Szedd már össze magad! Menj el egy jó pszichológushoz, mert komoly önbizalomhiányod van, ráadásul az önsajnálat mély mocsarában dagonyázol, és máris nyakig ellepett. Senki sem szereti ám azt hallgatni, hogy jajj én milyen szerencsétlen vagyok, de nem az én hibám, hanem a tetves lányoké. És akkor idéznék a szövegedből: "Soha nem kerestem különösképp a lányok társaságát,"
Ne ess így kétségbe, hanem kérd szakember segítségét. Ne pánikolj mint valami hülye p.csa. Tény, hogy van okod az aggodalomra, de főként a régóta fennálló hozzáállásod miatt. Nem megbántani akartalak, csak abban bízom, hogy ez talán elég nagy virtuális saller volt ahhoz, hogy legalább pár pillanatra észbe kapj. Úgyhogy leszarom, ha le leszek pontozva, legalább kimondtam az igazságot. És a legtöbb ember életed folyamán ugyanígy nem fog pátyolgatni ahogy én sem. Erre jobb ha felkészülsz. Amikor a lányok (zöme) párt választ, akkor nem az lesz a nyerő, aki picsog, és pátyolgatni kell, nem akarnak egy felnőtt ember pesztonkái lenni. (Tök érthető.) Őszintén sok sikert neked, és mi előbbi felépülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!