Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, én teljesen bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, én teljesen bele zúgtam!?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon helyes fiú akit facebookon ismertem meg! Azt mondja, hogy nem rég költöztek Amerikába és nem tudunk találkozni! De nagyon jól elbeszélgetünk, küldi nekem a szíveket és mondta is, hogy szerelmes lett belém! Na igen, de attól félek, hogy csak kamu képei vannak és nem is ő az! Hogy tudná bebizonyítani, hogy tényleg ő az? Előre is köszönöm!
2012. ápr. 24. 17:11
 1/3 A kérdező kommentje:

Mert az is lehet, hogy csak egy hülye lány szórakozik aki unatkozik!

Amúgy 14/L

2012. ápr. 24. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:

"Azt mondja, hogy nem rég költöztek Amerikába és nem tudunk találkozni!"

Akkor meg nem teljesen mindegy. Barátkozzál magyar fiúkkal inkább.

2012. ápr. 24. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen ő kell neked,camozzatok,úgy kiderül,hogy tényleg ő van-e a képeken:)de szerintem is keress inkább magyar srácot,Amerika nincs közel..
2012. ápr. 24. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!