Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom teljesen megváltozott. Mit tehetnék? (többi lent)
Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt,nagyon jó volt a kapcsolatunk eddig,de az utóbbi időben teljesen megváltozott.Sosincs otthon mert a haverokkal csavarog.Amikor meg otthon van,alszik...Fel sem jön msnre,nem hív fel telefonon.Találkozgatni sem akar.Már a szex sem olyan jó vele mint az elején.Pontosabban amióta megváltozott le sem feküdtünk egymással,mert csak azzal jön hogy szopjam le.Ő viszont semmit nem tesz azért,hogy én is jól érezzem magam.Mert azt mondja fáradt...mit tehetnék???2012. ápr. 14. 19:21
1/5 anonim válasza:
Ez mindenképpen megbeszélést kíván. Lehet, hogy rosszul fog neked esni, amit mond, de jobb túllenni rajta.
23/L
2/5 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy beszéld meg vele. Mégha nem is érint kellemesen amit mondana, de hidd el jobb előbb túlesni rajta. Nagyon sajnálom, hogy a kapcsolatod így tönkrement.
27/N
4/5 anonim válasza:
9 hónap után ezen nem sok mindent kell megbeszélni. Maximum a végét. Merthogy valszeg ő nem nagyon kívánja folytatni, legalábbis a leírtak alapján én nem jósolnék ennek az egésznek túl nagy jövőt...:S
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Először megpróbálok vele dumálni,aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok,akkor sajnos lépnem kell. :( Bár én őt nagyon szeretem és soha nem tudnék szakítani vele,de ez már borzalmas... :(
2012. ápr. 15. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!