Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Teljesen összezavarodtam. :/

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác, általánosban és középiskolában is évfolyamtársak vagyunk, rengeteget beszélgetünk, együtt járunk edzésre. Sokszor mondta hogy szeretlek és az a helyzet hogy én is kezdem megszeretni, gondoltam lépek az ügy érdekében.. A válasz a szokásos, hogy túlságosan szeret ahhoz hogy elveszítsen és ő csak barátként gondol rám, mert ő még senkivel sem volt így mint velem. Közben meg mondják sokan, hogy észrevették hogy keres a folyosókon, néha fel is hív, sms-eket kapok tőle.. puszikat, megölel. Szerintetek mit kéne tennem az ügy érdekében? Vagy várjak amíg ő lép?
2012. ápr. 21. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon tapasztalatlan még, ezért mondta valószínűleg, hogy nem akar elveszíteni. Neked kell cselekedned és megcsókolnod..
2012. ápr. 21. 23:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak így is én kezdeményeztem és azt utasította el.. 2x is.. ezért nem értem.
2012. ápr. 21. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel középiskolát írsz, így a 14-18 éves korosztály, régóta ismeritek egymást, így van bizalmi szál is, szóval ezeket mérlegelve én azt mondom, hogy nem akar tőled semmit, amit a kérdésed végén írtál, az már fantazmagória és a te belebeszélésed. Te kérdeztél valamit a sráctól, ő pedig elutasított. Persze próbálkozhatsz tovább, hátha "változik" az álláspontja, de szerintem abszolút nem arról van szó, mint amit az első írt.
2012. ápr. 21. 23:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy keres a folyosókon az nem az én fantáziám műve, hanem osztálytársaim mondják, multkor amikor nem voltam bent, akkor is odament barátnőmhöz megkérdezni, hogy ma miért nem vagyok és hogy hol vagyok..
2012. ápr. 21. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Mond meg neki hogy fiú és lány között nincs legjobb barátság és sokkal többet fog veszteni akkor ha nem próbáljátok meg mint akkor amikor igen

2 lehetőség van.

1.Nem próbáljátok meg szenvedni fogsz miatta és vége a barátságotoknak

2. a.Megpróbáljátok és összejön

b.Megpróbáljátok és az 1. lehetőség lesz aktuális

Tehát sokat nem bukhattok :D

2012. ápr. 21. 23:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Na igen.. jobb lenne tényleg ha hagynám az egészet a fenébe, hiszen egy a vége. De azért köszönöm, hogy válaszoltatok!!
2012. ápr. 22. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is teljesen jó döntés, hogy egy egyoldalú kapcsolatba nem mész bele, és nem erőlteted rá magad az egyik barátodra...
2012. ápr. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!