Nyáron derült ki, hogy pánikbeteg vagyok. Mivel elkezdődött a suli, valamivel muszáj vagyok ébren tartani magam. Reggel iszok itthon kávét, de nem tart ki egész délelőtt a hatása, ezért szoktam vinni magammal kávét még (SPAR-os poharasat). Tegnap ittam meg az utolsót, és energiaitalt vettem ma, mert nem voltam SPAR közelben. Miután megittam pánikrohamhoz hasonlót éreztem. A kávétól nem érzek hasonlót. Lehet az energiaitaltól?
a suli az nem egy hűdenagy dolog, tanuld meg koffein és taurin nélkül kezelni a koránkelést, nem élhetsz életed végéig ilyeneken
igyál zöld teát, nem is hinnéd, hogy felfrissít
2012. szept. 6. 17:02
2/8 anonim válasza:
18 évesen kávéval indítasz és napközben is iszol?! Inkább próbálj meg időben lefeküdni.
2012. szept. 6. 17:13
3/8 A kérdező kommentje:
Általában már 10-kor alszom, ha nagyon fáradt vagyok, már 9-kor alszom, és úgy is kell a kávé :(
2012. szept. 6. 17:21
4/8 anonim válasza:
Szia! a sok koffein kiválthat rohamokat így az energiaital vagy egy erős kávé is. Tapasztalat. Próbálj kevesebbet, de legalább gyengébbeket inni.
Jah, és az energiaitalban már nincs taurin..
2012. szept. 6. 17:38
5/8 anonim válasza:
Akkor valószínű, hogy akkor ez a fáradtságod is lelki eredetű. Sportolsz valamit? Az mindenre gyógyír! Mellette szerintem is válts át inkább a teázásra, és próbálj kikapcsolódni forró fürdővel, masszázzsal.
2012. szept. 6. 17:50
6/8 anonim válasza:
Lehet energiaitaltól,erős idegstimulánsok vannak benne,pl.a koffein.Ha érzékeny vagy rá,akkor okozhat pánikrohamot.az mondjuk furcsa,hogy kávétól nincs rohamod,én megiszom egy csésze feketét,és lever a víz,meg minden bajom van.
2012. szept. 7. 09:14
7/8 anonim válasza:
A pánikbetegségre szedsz gyógyszert? Netán valami nyugtatót? Mert arra meg kávét?
2012. szept. 7. 12:59
8/8 anonim válasza:
Én a kávét sem ajánlanám! Jobb lenne, ha zöld teát vagy maté teát innál, mindkettő egészségesebb mint a kávé/energiaital. A kávé, lehet hogy azért nem okoz pánikot, mert már hamarabb megszoktad, mint kiderült a betegséged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!