Most ez pánikbetegség?
Figyelt kérdés
Kb. két hónapja történ elsőnek, persze előtte is voltak kisebb roszullétek. akkor elsőnek hányingerem volt, majd remegtem. ezek után elvonultam mások elől. lassan úgy érezten, mintha valaki folytogatna, a szám zsibbadt, sírtam, ér attól féltem, hogy megőrülök. kb. 20 percig volt ez, utána mintha egész éjszaka fent voltam volna, annyira fáradt voltam. mondjuk szerintem ez egy veszekedés miatt jött ki. azóta szinte heti rendszerességgel rám jön, van, hogy enyhébb csak. de akkor is. még csak most leszek 15 éves..2012. aug. 30. 21:28
1/3 anonim válasza:
Igen, annak látszik. És jó lenne, ha beszélnél róla rokonnak, vagy iskolaorvosnak. Ez magától soha sem fog elmúlni. Van valakid, akinek elmondhatod?
2/3 anonim válasza:
Mindenkepp jo lenne,ha valakivel ezt megbeszelned. Nem tesz neked jot,h ha nem beszelsz rola.
3/3 A kérdező kommentje:
Talán van egy ember. gitártanárom is pánikbeteg. erőt veszek magamon és lehet beszélek vele.
2012. aug. 30. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!