Tényleg betudható a 'komolyságomnak'?
Kezdő pánikbeteg vagyok. Egy orvos ismerősömmel találkoztam ma, elmeséltem neki a történteket, mondtam, hogy gyógyszert is kell(ene) szednem, de nem akarom. Mondta, hogy szedjem, segít, stb. Szerinte túl komoly vagyok ahhoz, hogy alkoholhoz és drogokhoz nyúljak, hogy oldjam a feszültséget.
18l
Szerintem tök normális, hogy nem nyúlsz drogokhoz.
A gyógyszer szedése viszont valóban jó ötlet.
az inkább egy jó dolog hogy nem droggal vagy itallal nyugtatod magad-ERRE BÜSZKE LEHETSZ-
az én egyik rokonom is bánikbeteg lett kb 2 hónapig szedte a gyógyszert majd abbahagyta mert úgy érezte hogy már nincs rá szüksége és most semmi baja-néha kiújul nála amikor több stressz éri mondjuk egy évbe kb 2-szer de egy hónapig szed gyógyszert és máris semmi baja
azt javaslom hogy inkább szedj gyógyszert próbáld meg úgy mien minthogy a sárga földig igyad magad
és mondom erre legyél büszke és továbbra is tartsd meg ezt a szokásod hogy nem droggal és piával nyugtatod magad mert azzal csak ártassz is
ennek semmi köze a komolysághoz hogy iszol-e vagy nem te csak hoztál egy felelősségteljes és felnőttes döntést hogy nem szennyezed magad mert az ivás és drogozás nem függ össze azzal hogy komoly vagy e vagy nem (na jó egy picit)
sok sikert és gyógyulást
Szia!
Én múló pánikbeteg vagyok. A tapasztalatom, hogy én pontosan tudtam mitől jön elő, csak akkor szedtem gyógyszert, ha tudtam, hogy ilyen helyzetbe kerülök így nem szoktam hozzá. Kidolgoztam a saját figyelemelterelő manőveremet, amivel rákényszerítettem az agyam, hogy ne arra a dologra figyeljen (pl mellettem álló ruháján a sormintát számoltam...). Ez segített, hogy én irányítsak. És végül pszichológushoz fordultam, aki tudott segíteni fél év alatt. Ezekkel a praktikákkal összességében azt értem el, hogy valódi rohamom 1 éve nem volt.
Hello, ha érzed hogy mi az az életedben amin változtatnod kéne, akkor változtass rajta! Ne halasztgasd folyton a dolgaidat! Ha nem sportolsz, akkor kezdj el sportolni!
Írtam a saját történetemről egy pár oldalas cikket, olvasd el, ha gondolod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!