Legyek öngyilkos mert nem akarok felnőni?
21/39 A kérdező kommentje:
pl. amit dusi írt, hogyan érezheti magát gyereknek amikor férje van meg biztos "izélnek" is? nem értem ezek extra felnőttes dolgok, nagyon furcsa.
Végigolvastam mindent, de én is csak a pszichológust tudom mondani neked.
Egy jó szakemberrel kell beszélned, és ő segít nekem kilábalni.
2012. szept. 2. 22:18
Nincs gond, nem kell pszichohoz menned, csak egy lehetőség a kiútra. Nyilván egyelőre élvezed a depit, de ha megunod, majd fontold meg. Addig meg nincs mi ellen küzdnei, hisz jól érzed így magad.
2012. szept. 2. 22:45
24/39 A kérdező kommentje:
de hát nem érzem jól magam :(
Amíg azt gondolod egy nyilvánvaló megoldásról, hogy "az nem jó, mert ... blabla" és kitalálsz ellene érveket (kivéve a pénzt, az nyomós érv, de nem csak pénzes pszichok vannak) addig igenis a te döntésed, hogy jobb így élni, mint tenni is valamit. Majd amikor már olyan fázisba jutsz, hogy megunod élvezni a depit (ez hülyén hangzik) akkor majd teszel ellene.
Mellesleg a legtöbben az antidepresszánsban azt utálják, h utána nem tudsz depizni... és hiányzik a jól megszokott melankólia. Fura, de bele lehet szeretni a depibe.. csak egy idő után uncsi. Olyan, mint az édesség. Gyerekként beleszeretsz, aztán ahogy nősz fel, rájössz, h az édes íz mindig csak édes... míg a többi kajából igazi ízkavalkádot lehet összehozni... (esetedben persze az édeset inkább keserűre kéne cserélni, de én tényleg a kajáról beszéltem)
2012. szept. 3. 00:00
Ja még annyit, hogy a "tenni is valamit"-en azt értem, hogy sajnos ez az a szitu, amikor valszeg más okozta neked a depis életet, de neked kell végigszívni a kimászást belőle. Ez bizony nem fair játék, de ez van.
2012. szept. 3. 00:02
27/39 A kérdező kommentje:
miért írjátok hogy depressziós vagyok? Szerintem nem vagyok az
Én is hasolókéépen vagyok mint te csak fiú vagyok. Én már rájöttem hogy ez nálam mitől van. Kiskoromban a szüleim soha a bü@ös életben nem vittek el sehova se sportolni, nem irattak be kisiskolás koromban valamilyen hangszeren játszani vagy bármi. Én mondjuk a bűvészkeédst szerettem nbagyon de oda sem írattak be így hamar abbahagytam. Ahogy végigondolom az elmúlt éveimet gyakorlatilag itthon töltöttem a tévé vagy a számítógép előtt a tizenéves koromat is. Most 20 éves vagyok illetve leszek novemberben. Tehát egyszóval nem az énhobámból de nem volt sikerélmányem és a szüleim a verés mellett soha semmire sem tanítottak. Most itt vagyok 19-20 évesen és semmihez sem értek, mindennel probálkozok, munkát találni, azt se tudom milyen szakmát tanuljak mert egyszerűen semmi sem érdekel. Látom a kisgyerekeket akik gitároznak vagy csinálnak valami hobbit és én is az szeretnék lenni. 5 éves szeretnék megint lenni hogy elkezdhessem valami hobbit amit szeretek. Nekem még nem volt barátnőm de pont ezért hjogy semmit sem tudok felmutatni nem tudok tehát miről beszélgetni nem tudok szerezni. és akkor hopp hirtelen a szüleim azt mondták keressek valami munkát magamnak azonnal meg stb.. Amikor manapság nagyon nehz munkát találni, ha találok is akkor sem biztos hogy megállom a helyemet mert egyszer is amikor dolgoztam dikmunkán pakoloszolglatos voltam ami annyit jelent hogy segítettem a vevőnek bepaoklni azt amit vettek a kocsiba és egyszer vletlenül egy a a bevsrlókocsit felborítottam és összetört azt amit vettek ez nagyon kínos volt. Családod pedig pont ezért nem szeretnék alapítani.
2012. szept. 3. 16:45
Még az előzőb vlaszló vagyok. pont ezért szeretnék öngyilkos lenni, hogy ha van "következő élet" akkor elölről kezdhessem az egészet, ha nincs akkor pedig fleslegs élni szenvedni, azért hogy politikusoknak meg egyéb multimillirdos üzletembereknek jobb legyen.
2012. szept. 3. 16:49
En azert irtalak annak, mert szerintem az vagy,de ezen nem fogunk összeveszni. Cseréld a szót egy általad választott, az állapotodat jól leíróra, és úgy olvasd el akkor a válaszaimat. :)
2012. szept. 3. 18:05
Kapcsolódó kérdések: