Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Legyek öngyilkos mert nem...

Legyek öngyilkos mert nem akarok felnőni?

Figyelt kérdés
Nem bírom tovább, olyan az életem mint egy hülye rémálom. Nem tehetek róla hogy felnőttem akkor meg miért büntet az élet olyanokkal hogy dolgozzak egész nap meg a számlákkal legyek elfoglalva? és miért kell családot alapítanom? utálom a családokat!! én gyerek akarok maradni v max tini, megöregedni meg pláne nem fogok, ha meglátok egy öreget, fojtogat a sírás, mert eszembe jut hogy én is egy ilyen romhalmaz leszek egyszer

2012. aug. 31. 16:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál magadról, azok egyértelműen a depresszió jelei. Tényleg elkéne menned egy szakemberhez, hogy segítsen rajtad. Lehet amúgy csak hormonális problémád van, ami felborítja a mentális egészségedet is, lányoknál amúgy gyakori jelenség, általában a fogamzásgátlók miatt, de van, hogy épp azok hoznak rendbe téged.

Személyes kérdés: Mikor volt utoljára barátod?

2012. aug. 31. 21:15
 12/39 A kérdező kommentje:
még nem volt
2012. aug. 31. 22:43
 13/39 anonim ***** válasza:
Mi akadálya, h fölkeress egy pszichológust? Ennél szarabb nem nagyon lehet, ideje másik irányba indulni el akkor, nem?
2012. aug. 31. 22:47
 14/39 A kérdező kommentje:

láttam, szinte mindenki a pszichológust mondta, hát nem szeretnék pszichológushoz járni mert drága meg nem is értem úgyse tud segíteni mert nem tudja visszaforgatni az időt, szóval butaság.

Am. én nem dolgozom nem azért írtam, hanem pont azért mert nem akarok ilyeneket csinálni, és szomorú vagyok hogy rámerőszakolják ezeket. Ált. egyedül vagyok nem jövök ki a korombeliekkel mert csak olyanokról beszélnek amik engem nem érdekelnek (pl. munka, suli, pasik/csajok) Nemsokára lesz a 25.-ik szülinapom majd aznap beveszek egy csomó gyógyszert

2012. szept. 1. 09:19
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológus valóban nem tudja visszaforgatni az időt, de segít elfogadtatni veled a korodat, hogy nem vagy már gyerek. Segít, hogy meglásd, miért jó dolgozni, miért érdemes élni, miért érdemes a család és mondjuk egy gyereket vállalni. Ha megtalálod azt a munkát, ami neked való és szereted csinálni soha sem munkának fogod tekinteni a bejárást!

Amúgy valóban drága mulatság, de az egészségedért cserébe nem éri meg? Amúgy van egy másik módszer a lelki gondokra, és nem is vészes az ára.

Édesanyám, amikor elhunytak a szülei, nem tudta feldolgozni sok egyéb okból, ráadásul ekkortájt jött ki neki egy méhpolip. Egy ismerőse ajánlotta neki a **t. 1-másfél hónapos óralátogatások, meditálás után lelkileg teljesen helyrejött és furcsamód a második hónap után a polip is jelentősen összezsugorodott. (jelenleg ennek a végeredményét most is várjuk)

Ha jól tudom a "kezelésekre" valami 1500 fts díjjal járt, ami nem vészes ár. Az oktatás volt valami 10-15 ezer, a kezelés utána csak tiszteletdíj, ha nem akarsz nem fizetsz.

Én személy szerint ebben nem hiszek, viszont rajta láttam, hogy sikerül elfogadnia a dolgokat és megtalálta a lelki békéjét és csak ez a fontos. Hátha neked is sikerül, ha nem...max megnézted és megtapasztaltad miről szól ez. Neten érdemes rákeresned vannak olcsók is!

Az, hogy nem volt barátod és nem szeretnél felnőni, tényleg valami súlyos kisgyerekkori trauma számodra, fontos, hogy rájöjjenek milyen lelki eredete van ennek!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. szept. 1. 13:09
 16/39 anonim ***** válasza:
"miért büntet az élet olyanokkal hogy dolgozzak egész nap meg a számlákkal legyek elfoglalva? és miért kell családot alapítanom?" Nem gondolsz te egy kicsit felületesen a felnőtt létre? Nem kell családot alapítanod, ha nem akarsz. A munka meg nem feltétlenül a napi 10 óra irodában ücsörgést jelent.
2012. szept. 1. 14:39
 17/39 anonim ***** válasza:
Azok alapján amiket irsz, te csak baromi egyszerűen agyon sajnálod magad, és ahogy észreveszem te nem is akarsz ez ellen tenni, minden hülyeség, minden szar..már most romhalmaz vagy nem öregkorodban leszel majd az..nézz már magadba egy kicsit és hagyd ezt a hatalmas önsajnálatot. Csak egy kicsit kellene tenned, hogy boldogabb legyél..
2012. szept. 1. 17:00
 18/39 A kérdező kommentje:
hogy kell magunkba nézni? és mit kéne tennem?
2012. szept. 1. 22:37
 19/39 anonim ***** válasza:
Én gyakran ugyanezt érzem,egyidősek vagyunk,szintén lány.Van barátom,de szerintem nem érdekli,mi van velem,nem is nagyon beszélgetünk már.Én sem dolgozok,de igyekszem munkát találni,annak ellenére hogy rosszul vagyok a gondolatától,meg az emberektől.Azért mert semmire nem jó,megutált szakmám van,rossz munkatapasztalattal(nem szakmában).Aztán gyüjtök még pénzt hogy tanulhassam,ami tényleg érdekel.Az sem érdekel,ha alig fogok benne dolgozni.Szerintem kapunyitási pánik is lehet,majd elmúlik reméljük.Az öregek sem mind romhalmazok,sokuk egészséges,értelmes. Az embereket nem szeretem,de egyedül velük nem volt sosem bajom,tőlük nem kell tartani semmilyen szempontból.Nem kell mindenkinek szaporodni,én sem akarok,ez nem is zavar.
2012. szept. 2. 12:52
 20/39 A kérdező kommentje:
hát, akkor egyáltalán nem ugyanazt érzed mint én. nekem tuti eszembe se jutna fiúzni, tökre félek meg ijesztőnek tartom hogy nekem legyen barátom. szakmát se tanulnék soha, azt is furcsának meg ijesztőnek gondolom, meg pénzt se gyűjtögetek
2012. szept. 2. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!