Legyek öngyilkos mert nem akarok felnőni?
Amiket felsoroltál magadról, azok egyértelműen a depresszió jelei. Tényleg elkéne menned egy szakemberhez, hogy segítsen rajtad. Lehet amúgy csak hormonális problémád van, ami felborítja a mentális egészségedet is, lányoknál amúgy gyakori jelenség, általában a fogamzásgátlók miatt, de van, hogy épp azok hoznak rendbe téged.
Személyes kérdés: Mikor volt utoljára barátod?
láttam, szinte mindenki a pszichológust mondta, hát nem szeretnék pszichológushoz járni mert drága meg nem is értem úgyse tud segíteni mert nem tudja visszaforgatni az időt, szóval butaság.
Am. én nem dolgozom nem azért írtam, hanem pont azért mert nem akarok ilyeneket csinálni, és szomorú vagyok hogy rámerőszakolják ezeket. Ált. egyedül vagyok nem jövök ki a korombeliekkel mert csak olyanokról beszélnek amik engem nem érdekelnek (pl. munka, suli, pasik/csajok) Nemsokára lesz a 25.-ik szülinapom majd aznap beveszek egy csomó gyógyszert
A pszichológus valóban nem tudja visszaforgatni az időt, de segít elfogadtatni veled a korodat, hogy nem vagy már gyerek. Segít, hogy meglásd, miért jó dolgozni, miért érdemes élni, miért érdemes a család és mondjuk egy gyereket vállalni. Ha megtalálod azt a munkát, ami neked való és szereted csinálni soha sem munkának fogod tekinteni a bejárást!
Amúgy valóban drága mulatság, de az egészségedért cserébe nem éri meg? Amúgy van egy másik módszer a lelki gondokra, és nem is vészes az ára.
Édesanyám, amikor elhunytak a szülei, nem tudta feldolgozni sok egyéb okból, ráadásul ekkortájt jött ki neki egy méhpolip. Egy ismerőse ajánlotta neki a **t. 1-másfél hónapos óralátogatások, meditálás után lelkileg teljesen helyrejött és furcsamód a második hónap után a polip is jelentősen összezsugorodott. (jelenleg ennek a végeredményét most is várjuk)
Ha jól tudom a "kezelésekre" valami 1500 fts díjjal járt, ami nem vészes ár. Az oktatás volt valami 10-15 ezer, a kezelés utána csak tiszteletdíj, ha nem akarsz nem fizetsz.
Én személy szerint ebben nem hiszek, viszont rajta láttam, hogy sikerül elfogadnia a dolgokat és megtalálta a lelki békéjét és csak ez a fontos. Hátha neked is sikerül, ha nem...max megnézted és megtapasztaltad miről szól ez. Neten érdemes rákeresned vannak olcsók is!
Az, hogy nem volt barátod és nem szeretnél felnőni, tényleg valami súlyos kisgyerekkori trauma számodra, fontos, hogy rájöjjenek milyen lelki eredete van ennek!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!