Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns elkezdése!...

Antidepresszáns elkezdése! Hogyan?

Figyelt kérdés

Este kell egyet bevennem, ha csak felet veszek be első héten, aztán a 2.-tól egészet akkor kevésbé fog előjönni a mellékhatás?

A gyógyszer mirtazapin orion

2012. aug. 28. 16:05
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Igen tegnap estétől szedek egészet...

Hát járok terápiára... de azon kivül hogy mitóa van rohamom, hogy az első miért jött ki...nem tudtam meg...

Nem tudja valaki hogy terápiás óra mig rájövök hogy mostanában miért vannak rohamok?

2012. szept. 3. 09:06
 32/35 A kérdező kommentje:
Egyébként kedves utolsó! Meggyógyitja az agyunkat??? Hogy érted? Hogy a fél év után gyógyult lesz az agyunk de ugyanúgy előjöhet a pánikroham, ha addig nem tudjuk az okát, vagy nem változtatunk?
2012. szept. 3. 09:09
 33/35 anonim ***** válasza:
Az agybaj lehet örökölt, vagy szerzett. Ha örökölted, akkor tudod, mert a családban halmozottan fordul elő. He meg szerezted, akkor tudnod kell róla. Az agy meg úgy betegszik meg, hogy ér egy rossz hatás. Aztán még egy, és még egy. ( Pl: félelem a matektól az apától, az iskolától, az utcától, az emberektől, a pénztelenségtől szb) És ez a félelem, mint rossz kerék a sárba, járatot váj magának. A gondolataid egyre gyakrabban belecsúsznak. Folyton azon jár az agyad. Nos ezt állítólag valami kémiai elváltozás idézi elő. Leáll, vagy nagyon alacsony szinten lesz a szeratonin termelés. Ez okoz folytonos szomorúságot, kedvetlenséget, rosszullétet. Nos ezt tudják gyógyítani a gyógyszerrel, miközben elmondják, hogy ha hasraesel, legalább addig kerüld a jeget, meg a korcsolyát, amíg beforr a seb. Ha pedig nem tudod ( mert nem akarod tudni, az agyad te előled is eldugja), akkor terápián beszéltetnek. Egyszer csak kijön belőled. Hidd el a terapeuta tudja, mikor titkolsz valamit. Van, hogy visszavisznek a gyerekkorba, mert onnan is származhat. stb
2012. szept. 4. 21:42
 34/35 A kérdező kommentje:

Érdekes amit irsz... számomra legalábbis.

Az hogy, nincs türelmem, ingerült vagyok is ahhoz van köze hogy kevés a szerotonin?

Pár hét múlva ha majd hat a gyógyszer akkor ez is megszűnik?

2012. szept. 5. 08:20
 35/35 anonim ***** válasza:

"Pár hét múlva ha majd hat a gyógyszer akkor ez is megszűnik?"

Legkevesebb fél év! + még fél év a biztonság kedvéért. Higgyél nekem! Túl vagyok rajta. A mai napig van még gyógyszerem, és amikor jön az "bizonyos fajta fejfájás", ezzel simán átvészelem.

Amit leírhatok: stabil, biztos az agyam, nem kalandoznak szerte a gondolataim. Simán tanulok, és tanítok.

2012. szept. 6. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!