Antidepresszáns elkezdése! Hogyan?
Este kell egyet bevennem, ha csak felet veszek be első héten, aztán a 2.-tól egészet akkor kevésbé fog előjönni a mellékhatás?
A gyógyszer mirtazapin orion
Shirley Trickett: Csak semmi pánik!
Jó könyv, olvasd el! Nekem sokat segített!
ami miatt bevennéd: mert a félelmednek, szorongásodnak a rabja vagy
ahogy beveszed: a gyógyszer rabja vagy
először a szorongásokat "tünteted" el utána meg a gyógyszert és a terápia okozta sérüléseket...
végigcsináltam, utólag visszagondolva gyógyszeres kezelés és az azzal járó cécó jobban leszívott energetikailag mint a nyavajás problémám ami miatt elkezdtem szedni...
első körben természetes anyagokkal próbálkoznék: hangulat javításra orbáncfű, kiváló, esténként erős nyugtató teakeverék (ilyen néven kapható pl Dm-ben is). nagyon extrém tüneteknél, amikor olyan súlyos a panasz, megértem a gyógyszer szedését, de inkább az alternatív módokban hiszek, és abban, hogy a tudatunkkal meg lehet szüntetnia rosszullétet, csak rá kell jönni a technikájára és sokat kell gyakorolni. ez mindenkinél más, de ebben segíthetnek a rendes "segítők" akik nem gyógyszerrel próbálják meg orvosolnia problémát.
Járok pszichoterápiára pont azért hogy megtudjam, mitől is lehet... valószínű hogy volt 2 traumám... s azóta félek...
Hát egész eddig a 2 év során , igyekeztem elkerülni a gyógyszereket.
Pl. a legerősebb pánikrohamnál egy fél szem Frontin is nehezen szedtem be... mondván nyugtató. S ettől a fél szemtől is tartottam ne hogy rászokja.
Szóval egyáltalán nem vonzódom a dilibogyókhoz.
S csak az utolsó megoldásként kezdtem el az antidepit.
S egyáltalán nem szedek mellé nyugtatót! Csak egy szem antidepi.
Kedves kérdező!
Szedd a gyógyszered, ahogy az orvos előírta. Senki másra ne hallgassál. Kár volt az elvesztegetett 2 évért is. Már rég túl lettél volna rajt. Ha meg majd jól leszel, nehogy elhagyd a gyógyszert. Még legalább fél évig kell szedni, nehogy visszatérjen a betegség. Sem rászokást, sem hízást nem okoz. Sok sikert.
Köszönöm kedves utolsó! :D
Egyébként tudom, hogy nem szabad abba hagyni amig a doki nem mondja!
Megkérdezhetem hogy egyébként mit is kell "érezni" ? Nem érzek semmi változást! Olyan mintha nem szednék semmit. Ez jó?
Vagy csak annyi lesz hogy nem jönnek elő a rohamok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!