Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns elkezdése!...

Antidepresszáns elkezdése! Hogyan?

Figyelt kérdés

Este kell egyet bevennem, ha csak felet veszek be első héten, aztán a 2.-tól egészet akkor kevésbé fog előjönni a mellékhatás?

A gyógyszer mirtazapin orion

2012. aug. 28. 16:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Shirley Trickett: Csak semmi pánik!

Jó könyv, olvasd el! Nekem sokat segített!

2012. aug. 29. 14:55
 22/35 anonim válasza:
100%

ami miatt bevennéd: mert a félelmednek, szorongásodnak a rabja vagy

ahogy beveszed: a gyógyszer rabja vagy

először a szorongásokat "tünteted" el utána meg a gyógyszert és a terápia okozta sérüléseket...

végigcsináltam, utólag visszagondolva gyógyszeres kezelés és az azzal járó cécó jobban leszívott energetikailag mint a nyavajás problémám ami miatt elkezdtem szedni...

első körben természetes anyagokkal próbálkoznék: hangulat javításra orbáncfű, kiváló, esténként erős nyugtató teakeverék (ilyen néven kapható pl Dm-ben is). nagyon extrém tüneteknél, amikor olyan súlyos a panasz, megértem a gyógyszer szedését, de inkább az alternatív módokban hiszek, és abban, hogy a tudatunkkal meg lehet szüntetnia rosszullétet, csak rá kell jönni a technikájára és sokat kell gyakorolni. ez mindenkinél más, de ebben segíthetnek a rendes "segítők" akik nem gyógyszerrel próbálják meg orvosolnia problémát.

2012. szept. 1. 15:23
 23/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszi a segitségedet... de ahogy irtam már kipróbáltam egy csomó gyógynövényt...orbáncfű, citromfű, homeosokat is..
2012. szept. 1. 19:47
 24/35 anonim válasza:
77%
kedves kérdező! és azt tudod-e hogy mitől szorongsz? még mielőtt beveszed a pirulákat, nem árt ha tudod, ki/mi az ellenséged. sokan esnek abba a csapdába, hogy az önmagunkkal történő küzdelem helyett (ismerd meg magad és félelmeidet)a könnyebb, egyszerűbb nyugati megoldástválasztják: a pirulákat. 1-2 pirula és a bennük lévő hormonok, máris szétbombázzák az agyat és elhitetik veled h nagyon jól vagy! hát nem... inkább a probléma forrását keresd meg. időigényesebb és bonyolultabb, de legalább ne mérgezed magad. nekem 1 évembe tellett mire leszoktam az antidepikről... az alternatív gyógymódok segítettek gyógyszerek nélkül.. de ma már minden orvosolható pirulákkal... sokat eszem? egyél kevesebbet! vedd be kéket! pörögni akarok! vedd be a mici mackó mintásat! aludni akakrok, vedd be a kis fehéret! egész éjjel dugni akarok 70 évesen, vedd be a nagy kéket! nő vagyok de férfi hangot akarok, és szőrzetet a mellemre, vedd be a hpormon tartalmút! minden panaszra van "megoldás" pirula formájában. de tényleg ez a megoldás?
2012. szept. 1. 19:54
 25/35 A kérdező kommentje:

Járok pszichoterápiára pont azért hogy megtudjam, mitől is lehet... valószínű hogy volt 2 traumám... s azóta félek...

Hát egész eddig a 2 év során , igyekeztem elkerülni a gyógyszereket.

Pl. a legerősebb pánikrohamnál egy fél szem Frontin is nehezen szedtem be... mondván nyugtató. S ettől a fél szemtől is tartottam ne hogy rászokja.

Szóval egyáltalán nem vonzódom a dilibogyókhoz.

S csak az utolsó megoldásként kezdtem el az antidepit.

S egyáltalán nem szedek mellé nyugtatót! Csak egy szem antidepi.

2012. szept. 2. 09:05
 26/35 anonim válasza:
0%
egyél szart karban tart, igyál fost torkot mos
2012. szept. 2. 09:47
 27/35 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező!

Szedd a gyógyszered, ahogy az orvos előírta. Senki másra ne hallgassál. Kár volt az elvesztegetett 2 évért is. Már rég túl lettél volna rajt. Ha meg majd jól leszel, nehogy elhagyd a gyógyszert. Még legalább fél évig kell szedni, nehogy visszatérjen a betegség. Sem rászokást, sem hízást nem okoz. Sok sikert.

2012. szept. 2. 11:44
 28/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó! :D

Egyébként tudom, hogy nem szabad abba hagyni amig a doki nem mondja!

Megkérdezhetem hogy egyébként mit is kell "érezni" ? Nem érzek semmi változást! Olyan mintha nem szednék semmit. Ez jó?

Vagy csak annyi lesz hogy nem jönnek elő a rohamok?

2012. szept. 2. 12:17
 29/35 anonim ***** válasza:
Már korábban kommenteltem ehhez a kérdéshez! Erre én is kíváncsi lennék hogy mit kell érezni majd! Te még nem szeded elég régóta, így még kell idő hogy hasson! Én lassan három hete szedem, de én sem érzek sok változást!
2012. szept. 2. 15:58
 30/35 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 2 hétig nem okozott változást. Ez alatt azt értem, hogy változatkanul szarul voltam, + még hasmenésem is lett. Rohamom nem volt. Ha jól saccolom, kérdező, te mától szeded az egész tablettát. Nem lesz rosszabb, mint eddig volt. A lényeg, hogy minden nap, azonos időben be kell venni a tablettát, és élni az életedet. Nagyon lényeges dolog, hogy az antidepresszáns az agyatok sérülését fogja kijavítani. A problémát, ami okozta, nem fogja megszüntetni. Azt nektek kell. Sokan itt vannak tévedésben. Nektek tudnotok kell, mi okozta a bajt. Továbbiakban el kell kerülni azt a szitut, vagy bele kell békülni, el kell fogadni. Ehhez kell terápiát találni. Kinek mi a baja. De előbb hagyni kell, az agyat meggyógyulni.
2012. szept. 2. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!