Antidepresszáns elkezdése! Hogyan?
Figyelt kérdés
Este kell egyet bevennem, ha csak felet veszek be első héten, aztán a 2.-tól egészet akkor kevésbé fog előjönni a mellékhatás?
A gyógyszer mirtazapin orion
2012. aug. 28. 16:05
11/35 anonim válasza:
Jah elfelejtettem : vannak napok mikor felerősödik a szorongásom. Gondolom tudod hogy kell 3 hét legalább h hatni kezdjen!
12/35 A kérdező kommentje:
Gondoltam nem úszom meg olyan egyszerüen :D
2012. aug. 29. 08:44
13/35 A kérdező kommentje:
Kedves 9.-ik! Igen tudom hogy egy ilyen gyógyszer nem egészésges... de ha már a rengeteg megoldás sem segit.. s már 2 éve szenvedek, muszály, van egy kisfiam, miatt muszály meggyógyulni! S ha a gyógyszer kell ehhez akkor használom.
2012. aug. 29. 08:46
14/35 anonim válasza:
Emiatt szoktak szorongásoldót felírni mellé, mert van hogy rosszabbul szokták magukat érezni! Te kaptál? kitartás ehhez a pár héthez :)
15/35 A kérdező kommentje:
Igazából nem kaptam mert hogy ebben a gyógyszerben van szorongásoldó... de Frontinom van itthon
2012. aug. 29. 09:34
16/35 A kérdező kommentje:
Legalább is azt mondta a dokim
2012. aug. 29. 09:35
17/35 anonim válasza:
Akkor az jó! :) csak egy gyógyszerről kell majd leszoknod! :)
18/35 anonim válasza:
Pont a fiad miatt kellene más megoldást választani!Muszáj meggyógyulni,igen,pont ezért kell olyan megoldást találni,ami hosszútávon rendbetesz, és ez nem a gyógyszer!De nekem mindegy,a te életed,a te döntésed...
19/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Elolvashattad, hogy mennyi mindennel próbálkoztam... illetve rendszeresen járok pszichoterápiára... s nem hatott.
Akkor mit tehetnék még? Pedig van akaraterőm, mert a legerősebb pánikrohamkor is csak a végső esetben vettem be egy fél nyugtatót...
Nagyon szivesen fogadom a tanácsokat.
2012. aug. 29. 10:01
20/35 anonim válasza:
Rendben: drámaterápia,meditáció,jóga,sok mozgás,de talán a legfontosabb,hogy tudatosítsd magadban,hogy képes vagy elérni,amit akarsz!Amikor jön a pánikroham,akkor is tudd,hogy ezt le tudod győzni,ha hiszel magadban,sikerül is.És főleg kideríteni az okot,hogy mitől félsz,mikor jönnek elő ezek a rohamok és mit tudsz tenni azért,hogy megelőzd,vagy átvészeld.Mivel a te tested és lelked,az irányítás nálad van és mivel én nem ismerem az élettörténetedet,ezekre neked kell rájönnöd.Milyen fajta pánikrohamok vannak és milyen erősek?Ha gondolod privátban el tudom küldeni a nevét a pszichológusnak,aki nekem nagyon sokat segített..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!