Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns elkezdése!...

Antidepresszáns elkezdése! Hogyan?

Figyelt kérdés

Este kell egyet bevennem, ha csak felet veszek be első héten, aztán a 2.-tól egészet akkor kevésbé fog előjönni a mellékhatás?

A gyógyszer mirtazapin orion

2012. aug. 28. 16:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
23%
Sehogyan!!!Dobd ki a szemétbe és járj el terápiára,százszor többet használ!!
2012. aug. 28. 16:13
 2/35 anonim ***** válasza:
de kell a másik is
2012. aug. 28. 16:13
 3/35 A kérdező kommentje:
Nem jódolgomban kezdem szedni... 2 éve próbálok gyógynövényeket, teákat, homeopátiát, pszichoterápiát, relaxációt. Ezek nem hogy segitettek, hanem egyre több lett, a pánikroham
2012. aug. 28. 16:23
 4/35 anonim ***** válasza:
66%
Én is ugyanígy féltem, mikor az elsőt kellett bevennem! :) Pont ma szedem két hete szóval még javulást nem érzek! Nekem a doki azt mondta, hogy 5 napig felet vegyek be, utána napi 1-et! Mellékhatások sajna voltak, de egyáltalán nem olyan vészes mint amire számítottam! Ha szép lassan szoktatod magad hozzá, ahogy írtad akkor kevésbé fog előjönni, de később is fog hatni!
2012. aug. 28. 17:17
 5/35 anonim ***** válasza:
57%
a kockaházakról és melléklakásokról kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszemészét
2012. aug. 28. 17:50
 6/35 anonim ***** válasza:
valami kimaradt.
2012. aug. 28. 17:51
 7/35 anonim ***** válasza:
Ahogy az orvos előírta. Ne alkudozz rajta.
2012. aug. 28. 23:26
 8/35 A kérdező kommentje:

Kedves 4. :)

Felet vettem be, az álmosságon kivül végül is nem volt más... bár most reggel úgy érzem magam, mintha kómás volnék, de nem vészes.

Remélem más lesz, vagy az már kijött volna?

2012. aug. 29. 08:22
 9/35 anonim ***** válasza:
Gondoltam,hogy nem jódolgodban kezdted el szedni,de a gyógyszer NEM OLD MEG SEMMIT!Olyan k..va jó lenne,ha az emberek végre felfognák ezt,és a rohadt gyógyszergyárak nem adnának ki ilyen gyógyszereket!!!A pszichoterápia nekem használt és ha valóban fontos neked az egészséged,találnál olyan pszichológust,aki tud segíteni!Láttam embereket tönkremenni antidepresszánstól,és akkor már nem tudta abbahagyni a szedését!!
2012. aug. 29. 08:23
 10/35 anonim ***** válasza:
4. vagyok! örülök hogy semmi gond nem volt vele! ;)
2012. aug. 29. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!