Egyik napról a másikra vagy fokozatosan hagytad el?
Én hétről-hétre csökkentem az adagot és csak kétnaponta szedem. Azon a napon, amikor be kell vennem délutánra picit zizis lesz a fejem és csak az alvás segít.
2012. júl. 22. 22:13
3/9 anonim válasza:
Fokozatosan, két naponta. Mégis rosszul lettem.
2012. júl. 22. 22:31
4/9 anonim válasza:
Semmilyen elvonási tünet nem jelentkezik, ha meggyógyultál a pánikbetegségből, és az orvos utasításait betartva hagyod el a gyógyszert. Amíg ilyen durván jelentkezik a gyógyszer hiánya ( akár az antidepié, akát a nyugtatóé), addig nem vagy gyógyult. Ezt a gyógyszert inkább túl ideig kell szedni, mint mielőbb abbahagyni. A "Túl idő: a dokim szerint a teljes tünetmentesség után még fél év! Aztán lehet nekiállni szép lassan a csökkentésnek."
2012. júl. 23. 00:14
5/9 anonim válasza:
A gyógyszer mellett érdemes megpróbálni a talpreflexológiát, tényleg csodákat tesz. Emellett rendszeres sport, és a pánikot okozó emberi kapcsolatok rendezése (válás, szakítás, szülői fészekből való kiröppenés, stb.). Nem elég a tüneteket gyógyszerrel elmaszatolni, az okokat kell megszűntetni. Tapasztalatból beszélek.
2012. júl. 23. 10:35
6/9 JerryB válasza:
Szerintem a pánikbetegség gyógyszeres kezelése csak pszichiátriai esetekben kéne, hogy megengedett legyen. A különböző antidepreszsánsok, hangulatjavítók, stb. csak tünetkezelésre jók, az okot nem szüntetik meg. Ráadásul valamilyen szintű függőség mindig kialakul az olyan mellékhatásokról nem is beszélve, mint a tompulás, butulás (szélsőséges esetekben), valamint a máj és egyéb belső szervek megterhelése.
A helyes válasz a pánik betegségre mindenképpen az okok megkeresése, a pszichológiai előzmények felkutatása például traumatérképpel. Mindenképp javasolt mentálhigiénés szakember felkeresése (pszichológus, pszichoterapeuta, pszichoteoretikus). Persze ez jóval több saját erőfeszítést igényel, mint egy tabletta bevétele... Őszinteség saját magunkkal és környezetünkkel, készség az életet támogató változásokra, változtatásokra.
2012. júl. 25. 08:25
7/9 anonim válasza:
Konkrétan drogfüggővé tettek a szerrel. Van módja, hogy lekerülj róla, tudok orvost, aki ilyennel foglalkozik. A nagyobbik kérdés, mitől lettél pánikbeteg?
2012. júl. 25. 14:29
8/9 anonim válasza:
"Konkrétan drogfüggővé tettek a szerrel."
Ez egy marhaság.
Egy 36 éves általános iskolás.
2012. júl. 26. 18:29
9/9 anonim válasza:
Kedves 36 éves általános iskolás! Hülyékre és hozzá nem értőkre se időm, se energiám. Igen, rólad van szó. Megkérlek, legalább ne írj, ha azt se tudod, mi volt a kérdés. Kösz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!