Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás megszüntetése? De...

Szorongás megszüntetése? De nem lehet elkerülni

Figyelt kérdés

Helló

Az a gondom hogy jövöhét hétföntöl iskola tovább tanulok és már most szorongásom van ha rá gondolok,és kicsit féllek már

nagyon rosszul érzem magam este aludnise tudtam este.

Mivel tudják javitani? Sajnos szülleimre nem számithatok nővérem is becsapott,azt hazudta ha vége a nyári gyakorlatomnak akkor majd keresnek nekem orvost kb 1 honap telt és sehol semmi! És már gondolkodtam azon is hogy öngyilkos leszek ,látnom kell a volt barátnöm aki miatt megint csak szorongásom lesz.

2012. aug. 27. 07:02
1 2 3
 21/21 Mr.Dimetil válasza:
Hello. Tudok ajanlani egy ket dolgot de mielott ki probalnatok jobb ha utana olvastok es azutan hasznaljatok ! Nekem sokat segitett. Eleg nehez beszerezni a neve DMT (dimetiltriptamin) egyszeruen ki torli a szorongast es maximalis euforia ! Sok sikert a beszerzesehez
2015. febr. 1. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!