Segítség! Hogy űzzem el a szorongásomat?
Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok olyan nagyon félek! Pl: a szobámban, akkor úgy érzem, mintha valaki figyelne, mintha nem lennék egyedül. Nagyon félek ilyenkor, de ha mondjuk velem van valaki más is (pl a barátnőm) akkor teljesen jól vagyok. Mi ez, és hogy lehet legyőzni? 15/Lány2012. aug. 25. 12:31
1/5 A kérdező kommentje:
Néha azt hiszem, hogy megőrültem. Nagyon rossz.
2012. aug. 25. 12:37
2/5 anonim válasza:
Másnak is vannak ilyen problémái nyugodj meg.Szerintem szólj a szüleidnek és közösen találjatok megoldást a problémádra.Ha az nem sikerült esetleg keressetek fel egy pszihológust.Nem ciki az sőt szerintem sokkal jobban éreznéd magad.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. aug. 25. 13:27
4/5 anonim válasza:
Vannak erre különböző trükkök pl.: kezdj el énekelni, gyújtsd fel a lámpát és látni fogod, h nincs ott senki stb.
Ez valamilyen szinten normális, de az is lehet, hogy valamilyen rossz élmény miatt félsz egyedül a sötétben.
Volt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!