Mit tegyek, hogy csökkentsem a szorongásomat?
40 éves vagyok. Szinte állandóan szorongással küszködtem. Általában nem zavar de van amikor nagyon kellemetlen, főleg ha társaságban vagyok ahol sok az ismeretlen. próbálok nyitni de sokszor falakba ütközöm. Szüleim meghaltak, testvéreim nincsenek. Egy olyan faluba nősültem ahol nincsenek barátaim. A régi barátaimat elvesztettem. Ma próbáltam a feleségem rokonait elhívni bográcsozni. Nekik fontosabb volt egyéb dolog. Nem neheztelek rájuk, az élet ilyen. Kicsit most a feleségemre neheztelek mert szerinte nem kell bántson ha társaságban akarok lenni és nem jön senki. Van egy kedves házaspár akikkel szívesen összejönnék de ő nem akarja. Mellesleg a sógoromnak a rokona. Nem tudok nyitni és folyamatosan erősödik a szorongásom. A párommal többször próbáltam megbeszélni de csak szórakozik rajtam. Értelmiségi vagyok és ez a helyzet nagyon zavar mert nagyon egyedül érzem magam.
Van valakinek valami ötlete?
Jó ötlet ez a bográcsozás és az, hogy társagába menj.
Legközelebb próbáld meg több idővel előtte megszervezni a dolgot és ne aznap, lehet, hogy tényleg volt más dolguk, amit már előbb megbeszéltek
-szorongas.com
-A szorongás 5 arca c könyv !!!
-Szorongás, fóbiák, pánik c könyv !
-Msn-ezhetünk is: jmjm555@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!