Szorongás megszüntetése? De nem lehet elkerülni
Helló
Az a gondom hogy jövöhét hétföntöl iskola tovább tanulok és már most szorongásom van ha rá gondolok,és kicsit féllek már
nagyon rosszul érzem magam este aludnise tudtam este.
Mivel tudják javitani? Sajnos szülleimre nem számithatok nővérem is becsapott,azt hazudta ha vége a nyári gyakorlatomnak akkor majd keresnek nekem orvost kb 1 honap telt és sehol semmi! És már gondolkodtam azon is hogy öngyilkos leszek ,látnom kell a volt barátnöm aki miatt megint csak szorongásom lesz.
Szia!
Most nem akarok durva lenni, de a szorongást nem lehet megszüntetni!! Maximum csökkenteni lehet! A pszichológus sem tud akkora csodát tenni, hogy elmúljon teljesen, hidd el. Én tapasztalatból írom Neked.
Kicsit csökken, de megmarad. Meg kell tanulni evvel együtt élni. Nem tudom, hány éves vagy, de lehet hogy Te ki fogod nőni ezt a szorongást. Ha már nem, akkor tényleg együtt kell vele élned, és meg kell tanulnod kezelni, hogy ne váljon elviselhetetlenné. És az öngyilkosságra meg véletlenül se gondolj! Én is akartam, tudom milyen érzés, ami most benned van. Viszont nagyon sok minden jót is eldobsz, ha megölöd magad! Arról nem is beszélve, hogy a szüleidnek, a nővérednek, a szeretteidnek, mindenkinek fájdalmat okoznál! Szeretnek Téged, még akkor is ha Te nem mindig érzed úgy! Erősnek kell lenni és megpróbálni kimászni a gödörből! Viszont az orvos tényleg jó ötlet lenne, pszichológus vagy pszichiáter, ők tudnak segíteni (ha jót találsz). Legalább egy darabig. Mondd meg a szüleidnek / akármelyik családtagodnak, hogy szeretnéd a szakembert, beszélj velük őszintén, és biztos tudtok együtt szerezni.
Sok erőt és sikert Neked!!! Csak fel a fejjel!! ;)
Kösszi! Rendes tőlled! Hát volt egy idő mikor szinte elmúlt,
De általában mikor fenyegetve érzem magam akkor tör rám.
Mikor Volt barátnömröl beszélnek már akkor is feszült állapotva kerülök. :S Késsz szenvedés igy az élet de nem akkarok még meghallni csak szeretnék egy másik barátnöt akkit lehet ölelgetni meg ilyenek és az nekem sokkat segitene. Én ilyen ölelgetös srác vagy szerettem ha simogatnak meg megölelnek! 19 vagyok de néha ugy érzem magam mintha 40-vagy 50 lennék. De ez a szorongás másabb a régitől mert most mindenfele bizserek a böröm ,lüktett a fejem folytogat a sírás + odalent a herékben is érzem ezt az erős kelleletlen érzést :S nem tudom hogy ez milyen fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!