Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás megszüntetése? De...

Szorongás megszüntetése? De nem lehet elkerülni

Figyelt kérdés

Helló

Az a gondom hogy jövöhét hétföntöl iskola tovább tanulok és már most szorongásom van ha rá gondolok,és kicsit féllek már

nagyon rosszul érzem magam este aludnise tudtam este.

Mivel tudják javitani? Sajnos szülleimre nem számithatok nővérem is becsapott,azt hazudta ha vége a nyári gyakorlatomnak akkor majd keresnek nekem orvost kb 1 honap telt és sehol semmi! És már gondolkodtam azon is hogy öngyilkos leszek ,látnom kell a volt barátnöm aki miatt megint csak szorongásom lesz.

2012. aug. 27. 07:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

HERE :DDD

Erről van szó, a legkisebb dologtól is megijedt az illető...

Még egy neked, utolsó! - Azért sem állja meg a helyét az állításod, mert ha ez a szorongás tegyük fel kamaszkorban érte az embert (14-18), akkor csak egy átmeneti valamiről beszélünk. Ha ezt megtanulja kezelni, "megismeri" magát, véglegesen elmúlhat.

Máskor picit gondolkozz, mielőtt beszélsz, butus. Azért szeretünk!

2012. aug. 28. 16:51
 12/21 anonim ***** válasza:

8-as vagyok! Kösz szépen ezt a "kedves" lehordást!! És nem a kisujjamból szoptam ki, abban biztosak lehettek! Én direkt azért írtam, hogy nem tudom hány éves, épp ezért kinőheti még! És nyilván az az illető, akinek valami más miatt volt ilyen szorongásos panasza (nem csak stressz/izgulás) hanem szorongás, annak persze, hogy elmúlhatott 30 éve. De annak nem múlhat el, aki eleve ilyen beállítottságú! Az egy életre szorongásos marad, csak csökkenteni tudja az érzést, és megtanulni kezelni! Ezért írtam!

És amúgy, szoktam gondolkodni, mielőtt leírok valamit! Írtam, hogy tapasztalatból írok a kedves Kérdezőnek, szóval voltam ilyen cipőben (szorongásban vagyok is, csak mérséklődött), és jártam nem egy pszichológushoz/pszichiáterhez is. És ők mondták nekem azt, amit most leírtam. Szóval nyugodtan megkérdezhettek szakembereket, ha nem hiszitek el és megszóljátok. :)

És kedves utolsó, azért az írásom stílusából és a helyesírásomból is láthattad, hogy nem vagyok "butuska", és látatlanban ilyeneket légyszíves egyébként se írj senkinek.

De azért szeretünk Téged is!

2012. aug. 28. 18:11
 13/21 A kérdező kommentje:

De hogy kezzeljem a testem csinálja nem én? írd lee léccíves mit csináljak rám tör, de a szorongás csak egy dolog de van hogy dűhkitéreim is vannak már itthon szétvertem 2 ajtótt!!

Régen frontint szedtem de az se nyugtatott semmit csak álmos lettem volt hogy 3-4 Mg-ot is bevettem!! Egyszer suliba begyógyszereztem magamat! Ugy hoztak haza nem elékeztem semmirese

2012. aug. 28. 18:44
 14/21 A kérdező kommentje:
Teli van az iskolám Cigányokal akkik cigánykodnak kötekednek tanárok féélnek órán hátba rugtak 3-szor! és tanár meg csak less és üll!! Anyuék leszarják nem tudok áttmenni máshova suli miatt az ajtó szétverés-miatt kaptam 1 év felfüggesztettet!!! + Igazgató is azt mondta kivág bezzeg a cigányok meg terrorizálhatnak bárkit!
2012. aug. 28. 18:47
 15/21 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Kérdező, nagyon sajnálom!!! :(

Én pl. szedtem Sedatifot meg Moksa Elixírt. Nekem egyik sem volt elég, viszont ezeket szedtem vény nélkül. A többihez sajnos pszichiáter is kell, hogy felírja. :/ De egy kicsit azért könnyít a dolgokon. :)

De szerintem keress valamilyen szakembert, aki rendesen tud segíteni, mert itt nem valószínű, hogy bárki tudna.:(

2012. aug. 28. 19:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja meg el is felejtettem. Esetleg Magne B6- tal is próbálkozhatsz, az is ilyesmire (is) van. :) De a szakember tényleg jobban tudna segíteni, sőt! :)
2012. aug. 28. 19:21
 17/21 A kérdező kommentje:
KössZi a válaszokat! Bocs hogy kicsit kiírtam csak van még rengeteg dolog ami zavvar és nem írtam róla. Igen lehegy egy orvos jót tenne nekem. Hát vitamint szeddek Mega Daily One 5 honapja az elég sokkat segitett az a gondom hogy azota vagyok nagyon rosszul mióta leálltam a prozaccal :S
2012. aug. 28. 20:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Most főiskolás vagy? Szakmát tanulsz?

Mert ha igen, azon gondolkodtál, hogy lehet ez nem neked való szakma?.... Csak, hogy a saját példámat említsem. Nekem is ugyan ez volt, hányingerem volt, fájt a fejem, ideges voltam, feszült voltam....Átmentem a másik szakra, amire alapból is akartam, csak a szüleim erőltették ezt. És minden rendbe jött, végre azt csinálom amivel foglalkozni szeretnék.

Lehet neked is ez a problémád!

2012. szept. 1. 13:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát igen , lehet ezis benne van minimálisan, de nem jók az osztálytársak ,nem érzem magam jól közöttük sose szálnak le róllam. Meg sose sikerül semmise. Teli van elmebeteg cigányokal a suli.
2012. szept. 1. 14:14
 20/21 A kérdező kommentje:

Most főiskolás vagy? Szakmát tanulsz?

Láttál te már Főiskolás Cigányokat?

Mert én még nem :D

2012. szept. 10. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!