Eszem, mert szomorú vagyok, és szomorú vagyok, mert eszem. Más is került már ebbe az ördögi körbe?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 22:55
11/13 anonim válasza:
Kár:( De remélem majdcsak javul a helyzet.
12/13 A kérdező kommentje:
Ma este elmentem futni, majd kiköptem a tüdőm, ettől még jobban elszontyolodtam.. Na de majd holnap jobb lesz, hátha, vagy holnapután ,vagy azután X)
Igazából most így beelgondoltam, és valójában sokkal jobb!! Mert végülis rá bírtam venni magam, hgoy megmoccanjak! :D
2012. júl. 4. 00:39
13/13 anonim válasza:
Figyelj, hagyd az egészet a francba. Komolyan mondom, ne görcsölj azon, hogy szomorú vagy. Ha ezen jár az eszed, akkor nem csoda, hogy szar a kedved. Nincs azzal semmi baj, ha szomorú vagy. Majd elmúlik egyszer, ne félj. Tartsd be azt, hogy csak annyit eszel, amennyire tényleg szükséged van. Ha érzed, hogy szomorú vagy és enned kell, akkor menj és csinálj valami mást, ami leköti a figyelmedet. És nem baj, ha nem leszel elsőre boldog tőle! Idő kell, mire találsz valami igazán szépet! :) És hidd el, megéri keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!