Bele lehet halni a (nemcsak szerelmi) bánatba és az állandó szomorúságba?
Mert én már sokszor azt érzem, hogy annyira fáj a lelkem, hogy egyszer csak összeesem és végem és olyan jó lenne..
Egy mindig mosolygó lányból lettem egy örökké egyedül levő mindig rosszkedvű közömbös senki, képtelen vagyok sokszor mosolyogni is , nevetni pláne..
És annyiszor van az, hogy pont azokat bántom meg, akik meg sem érdemelnék, ezért még jobban utálom és még rosszabbul érzem magam:(
Szóval a kérdésem végülis az lenne, hogy meddig emésztheti az ember lelkét a bánat ( az idegeit pedig sok feszültség) ami után már nem bírja tovább?
Itt most nyílván nem napra pontosan kérdezem, hanem hogy előjönnek nála valami konkrét egészségügyi dolgok..
Mert én úgy érzem és azt veszem észre magamon, hogy kezdek idegösszeroppanást kapni:(
Hány éves vagy?
Közvetlenül belehalni nem lehet. De a lelki bajok hatására sok betegség kialakulhat. Keress fel egy pszichológust, hátha segít. És javaslom, hogy olvass személyiségfejlesztő könyveket.
Pl: Andrew Matthews Hallgass a szívedre
Louise L. Hay Éld az életed
Utolsónak: Hát Rómeo és Júlia pl. belehalt a szerelembe...
Egyébként bele lehet halni közvetett módon. A kezeletlen lelki megbetegedés előbb utóbb fizikai megbetegedéseket fog magához vonzani, és pl. tegyük fel, hogy neadjisten! rákos leszel, abba pedig már ugye bele lehet halni. szóval ilyen úton igen, bele lehet halni.
De nem az lesz, hogy egyszer csak összeesel, és meghalsz, hanem rengeteget szenvedsz, kínlódsz, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!