Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon szomorú vagyok. Van kiút?

Nagyon szomorú vagyok. Van kiút?

Figyelt kérdés
Már három éve minden nap nagyon szomorú vagyok. Senki nem szeret engem és esélyt sem látok rá hogy valaki is megértsen vagy segítsen. Teljesen lecsúsztam, már a tanulás sem megy, szóba sem állnak velem az emberek. Próbálom magam összeszedni és kiutakat keresni, de egyszerűen egyedül nem megy. Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tegyek.
2012. ápr. 30. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen van kiút. Tanulj meg relaxálni! Amennyiben nem sikerül, akkor pszichológus megtanít. Már 10-20 alkalom után érezni fogod a hatását. Valami rendszeres testmozgást kellene végezned. Szedj vitaminokat!
2012. ápr. 30. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
pszichológus segít!
2012. ápr. 30. 16:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Félek a pszichológustól, nem bízok bennük, szerintem nincs rájuk szükség, csak az emberek kitalálták, hogy ne segítsünk egymáson, akinek meg valami baja van az menjen pszichológushoz, aki egy teljesen kívülálló, érzelmileg nem kötődik hozzá az ember, így aztán tök mindegy, hogy ő mit mond, engem nem érdekelne az se hogyha megértene. Az számít, hogy mit mondanak, azok akiket szeretk. És úgy érzem rajtam az tudna segíteni, ha szeretne valaki illetve ha szerethetnék valakit. De azért mégsem egy pszichológust, bár kénytelen vagyok egyre többet gondolni rá hogy elmegyek, csak semmiképp nem akarom, hogy a szüleim tudjanak róla és így elég nehézkes.
2012. ápr. 30. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!