Mitől vagyok szomorú?
Figyelt kérdés
Nincs semmi oka, hogy az legyek, egyetemre járok, amit nagyon szeretek, lassan 3 éve van barátom, akivel minden nagyon jól megy, nagyszerű barátaim vannak és családon belül is minden rendben van. De amikor egyedül vagyok, azt veszem észre, hogy szomorú vagyok, esténként sokszor sirok, de nem tudom miért. A legfurcsább, hogy nem is gondolok semmi rosszra, csak egyszerűen elszomorodok. Ez miért van és mi lehet rá a megoldás?2012. márc. 23. 19:47
1/4 anonim válasza:
Ez depressziónak tűnik, leánykori nevén, melankóliának. Orbáncfű-tartalmú készítmények segíthetnek, természetes (növényi) anyag, gyógyszerformában is kapható. Nekem bejött.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom mindenképp.
2012. márc. 23. 20:20
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy unatkozol? Az emberek, ahogy észrevettem, akkor tudnak a legszomorúbbak lenni, amikor semmi okuk nincsen rá, nincs min szenvedni.
4/4 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, nem tudom, milyen unatkozni, mert mindig csinálok valamit. Vagy tanulok, vagy a párommal vagyok, vagy olvasok, vagy kreativkodok valamit, sétálok, kirándulok... Szóval nagyon kevés időt töltök el úgy, hogy épp semmit sem csinálok, csak üldögélek és nézem a falat, de általában nem ekkor vagyok szomorú. Aggódásra, küzdésre meg mindig van ok, a példákat a kérdés alá azért irtam, mert általában ebből a négy témakörből fakad a szomorúság, az észrevételeim szerint. De nálam ezek rendben vannak most és mégis eléggé pocsék kedvem szokott lenni...:\
2012. márc. 24. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!