Eszem, mert szomorú vagyok, és szomorú vagyok, mert eszem. Más is került már ebbe az ördögi körbe?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 22:55
1/13 anonim válasza:
Nem. Keress hobbit, szerezz barátokat, csinálj valamit, ami leköt. Ki kell szakadnom ebből, mert nagy baj lesz. A fogyasztós műsorok 300 kilós páciensei is így lettek hatalmasak. Neked valami élmény kell, ami kizökkent. Fej a fejjel:D
2/13 A kérdező kommentje:
Amíg dilibogyót szedtem, addig nem volt gond az evéssel, sportoltam, fogytam is sokat, de elegem lett, hogy gyógyszerrel tömöm magamat, leálltam, és most itt tartok.
Megáll az eszem, csak eszem, csak eszem >'D
2012. jún. 27. 23:04
3/13 anonim válasza:
Ha ezelőtt bogyóztál... gondolom az is idő, amíg kiürül és megszűnnek a szervezetedben az elvonással járó zavargások. De ha bánatevő vagy, úgy gondolom mindenképp találni kell valamit, ami örömet okoz. Ha nem szeretsz kimozdulni, akkor valami kreatív hobbit, az alkotás hihetetlenül fel tud szabadítani. Remélem rendbe jössz!
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Sajnos kétbalkezes vagyok, kreativitásom valahol a nullánál van. Verseket/szösszeneteket szoktam írni, de inkább csak még jobban lelomboznak, hgoy "még ez sem megy" ..
2012. jún. 27. 23:22
5/13 anonim válasza:
[link] Próbáld ki a dekupázst. A kamaszkori depimből emlékszem, hogy nagyon nehéz vidám verseket írni.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaid! (amúgy ez már rég nem "kamaszkori depi" X)
2012. jún. 27. 23:47
7/13 anonim válasza:
Azt gondoltam, csak nekem akkor volt a nagy versíró korszakom:)
8/13 anonim válasza:
Ne csak egyél, igyűál is ! Bórban azigazsáég
10/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán! :D
2012. júl. 3. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!