Borzalmasan érzem magam, hogy tehetném magam rendbe?
Mostanában nem köt le semmi!Egyszerűen huzamosabb ideig,de valami egy pillanatig sem tud lekötni!Se a tanulás,se egy játék,se egy hír...semmi!
Ha mennem kell valahova rosszul leszek,kiver a víz,elkezd menni a hasam,szédülök,hányingerem lesz,de csak még el nem indulok aztán valahogy erőt veszek magamon!
Az összes barátomat eltaszítottam magamtól mert mindegyikbe van valami olyan amit nem tudok elviselni!(hazudozás,pletykálás,tutyimutyisság stb stb!)
Az is idegesít hogy közel van a szoba a bejárati ajtóhoz és hogy a szomszéd hallja hogy milyen filmet nézek,hogy miről beszélgetek!Egyszerűen nem akarom hogy bárki is tudjon a magánéletemről!Minden új ismeretségben azt várom hogy mikor bukik meg valamivel előttem!
Sajnos mindig igazam lesz és mindig kiderül hogy nem szabad bíznom,de már attól félek hogy olyan magas szintre emeltem ezt a kiszűrést hogy belecsavarodok!
Orvoshoz nem akarok menni,mert nem akarok egy szalagra feltett bolond lenni akit begyógyszereznek és helló,holott lehet hogy máshogy is meg lehetne közelíteni a problémát nem csak gyógyszerrel!Magándokira meg nincs pénzem!
Szerintetek mi van velem,és mit tehetnék hogy helyre rakjam magam?
Köszönöm a válaszokat!
Vázolom a lehetőségeket:
1. ELMÉSZ dokihoz, kapsz gyógyszert és pszichoterápiát (ebben az állapotban már szükséges mindkettő)
2. még rosszabbul leszel, kínlódsz még pár hónapot, aztán összeesel az utcán és VISZNEK az orvoshoz, és kapsz gyógyszert és pszichoterápiát
Ez eléggé pánikbetegségszagú, azt meg nem lehet kézrátétellel gyógyítani, mert valami enzimprobléma, ha jól tudom. Annak a termelését vagy nem termelését kell rendbe hozni.
Az unalom korbetegség. Ha nincs saját életed, akkor természetesen mindenben hibát találsz, sokkal érzékenyebb vagy, és ha izolálódsz, nem elégülnek ki a legáltalánsabb lelki szükségleteid: ha egy minimális szint alatt tartod az emberi kapcsolataid, nem kapsz elég figyelmet, szeretetet, ettől még bizonytalanabb és idegesebb leszel, - bizalmatlan is. Ha ezt így folytatod, akkor különböző betegségek jönnek elő, testi tünetek, pánikbetegség, depresszió.
Ne olyan orvost keress, aki begyógyszerez, inkább pszichológust, ők nem is írhatnak fel semmit. Fogd fel ezt úgy, mint életproblémát, amin egyelőre nem tudsz túllenni.
Sportolj!
Vedd rá magad, hogy elmenj valahová kipróbálni valamelyiket.
Utána, de csakis utána más színben látod majd a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!