SOS! ültem a kádba gépeztem és a bal lábam ecercsak elkezdet borzalmasan szurni?
Figyelt kérdés
oda néztem és a lábfejem rángatozot mozgot nem éreztem semmit megfogtma és nem éreztem gyorsan felugrotam aztán minden jó éreztem hogy már nemzsibaad visszafeküdtem és megint elkezdet szurni zsibbadni. és remegni és ismét nem éreztem kb semmit mi a teendő?2012. jan. 2. 21:36
1/6 Gress válasza:
1. Vegyél egy pisztolyt.
2.Lődd fejbe magad.
2/6 anonim válasza:
Szerintem biztos ami biztos menj orvoshoz! Es ne gepezz a kadban! Te jog eg! Elektromos keszuleket nem lehet viz kozelebe vinni! Nem tudtad? Hany eves vagy? Szolj a szuleidnek!
3/6 anonim válasza:
miért fontos az, hogy gépeztél? Nem értem...mindegy
Lehet megnyomódott egy ideg és ez okozott zsibbadást és érzetkiesést
4/6 A kérdező kommentje:
kád mellett volt a gép..:d egy álványon..:D
2012. jan. 2. 21:52
5/6 anonim válasza:
Gépezés helyett olvassál, hogy le tudj írni egy értelmes magyar mondatot. És ne gépezz máskor a kádban.
6/6 anonim válasza:
szerintem begörcsölt a lábad, néha nekem is szokott. magnézium szedését szokták javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!