Tényleg ilyen borzalmasan iszonyatos, halálbüntetést kívánó dolog a dohányzás?
Figyelt kérdés
Már nem azért, de én IRL, ha megtudom valakiről, hogy dohányzik, akkor annyi a reakcióm, hogy 'oké.' ha megtudják rólam, hogy dohányzok, akkor szintén annyi, senki se utál miatta, és még a körmöm se sárga, a fogam se sárga, mivel ezek minimum 10 év után alakulnak ki... mindenki elviseli, ha szabadtéren rágyújtok mellette, csak az ilyen 50 éves üzletasszonyok nem. természetesen nem fújom rájuk a füstöt, de nem abba fogtok beledögleni, ha akár minden nap kint, a szabad levegőn valaki egy egész szálnak a füstjét a szátokba fújja. Ettől nem lesztek rákosak, ez szimpla utálkozás. Mégis miért nem tudjátok elviselni, miért nézitek le ennyire a dohányzókat? Tényleg ennyire lenéznivaló dolog, csak én nem tudok róla?2011. aug. 28. 14:17
1/4 anonim válasza:
én speciel nem utálom azokat aki dohányzik.. sőt, elég sok ilyen haverom van. Nem tudom, hogy más hogy vélekedik a dologról, de én nem az EMBERT ítélem el, hanem a CIGARETTÁT. Ugyanis, utálom a szagát. a szórakozóhelyeken is, kb. meglehet fulladni a füstbe. az, hogy valaki szabadtéren cigizik, nem érdekel. és ha nem köhögnék a füsttől, meg nem utálnám ennyire a szagát, akkor még az sem zavarna, ha a képembe fújnák.
2/4 A kérdező kommentje:
a kedvencem, mikor lelkibetegnek, vagy idiótának állítják be azt, aki dohányzik. mert nyilván mindenki csak azért csinálja hogy beledögöljön a tüdőrákba.
2011. aug. 28. 14:35
3/4 anonim válasza:
Én is cigizgettem, meg mellette nagyon sok jobb dolgot is csináltam és a tapasztalat útján döntöttem. A cigit abbahagytam mert a legszánalmasabb függőségnek tartom. Olyan szánalmat érzek aziránt aki rosszul van attól hogy 1-2 órán át nem gyújthat rá és idegbeteg lesz tőle... megvetés ez és sajnálat is egyben.Azt gondolom hogy "mivan ennyire rá vagy szokva hogy nem tudsz ember lenni a hülye bagód nélkül, köcsög". Mint egy utolsó utáni heroinista úgy tudnak viselkedni a cigisek ha nem tudnak rágyújtani. És a legviccesebb hogy komoly dolgot, vagy flesst ami miatt az ilyen fokú függőség érthető lenne nem is ad. Egyszóval nem kell halálbüntetést kívánni a dohányosoknak, szenvednek amikor nem tudnak cigizni, amikor kínok közt fognak meghalni, és különben is elég sok adót fizetnek minek kéne kinyírni őket.
4/4 anonim válasza:
Én sem értem. Nekem is vannak dohányzó barátaim, egyáltalán nem zavar, ha mondjuk beszélgetés közben rágyújt. Sőt van, hogy néha én is elszívok egy-egy szálal mondjuk nehéz vizsga előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!