Hamarosan eljön a "várva várt" érettségi, és borzalmasan kikészültem, mit csináljak?
Nem tudok semmit, amit tudtam is, már elfelejtettem mindent. Ne mondja nekem senki, hogy majd ott eszembe fog jutni, mert nem fog. Érzem, hogy meg fogok bukni, és szégyenkezem majd a szüleimmel együtt. Nem alszom napok óta, csak maximum két órákat, nem eszek, inni is ritkán szoktam. Nem tudom, hogy mi van velem, pedig egészséges lány vagyok, szeretek enni, vidám vagyok, de mostanra teljesen kikészültem.
Nem tudok semmit, viszont szeretnék megfelelni, akarom, hogy átmenjek, de egyszerűen belülről érzem, hogy ne is szenvedjek a tanulással, mert megbukok. :(
A legjobban attól félek, hogy 4 éven keresztül jó tanuló voltam, a tanárok azt várják el tőlem, hogy szép feleleteket halljanak tőlem (mondták is), és majd csalódnak bennem, mert például a történelembe bele sem néztem még...
Mindig is szerencsétlen voltam, meg kellett mindenért szenvednem, de mára már belefáradtam. :(
Most adom fel? Mikor már a célegyenesben vagyok? :(
Egyébként a szüleim úgy tudják, hogy már mindent tudom, és már csak ismételgetek, holott semmit nem tudok. Ma is próbáltam tanulni, de egyszerűen amikor a kezembe veszem a tételt, beugrik, hogy tedd le, mert neked nem fog sikerülni, úgyis azt fogod húzni, amit nem tudsz. :(
Már nincs időm megtanulni mind...
Mit csináljak?
0 tudással milyen esélyeim vannak, ha jó tanuló voltam, viszont félénk vagyok és nem igazán tudok "rizsázni"? :(
az érettségik nem mentek még le?? mi van még hátra?
nem hiába való tanulnod rá, ne viccelj már, főleg, hogy jó tanuló voltál eddig, tessék tételről tételre átnézni újra, csinálj vázlakat, stb. Menni fog, nem izélj már csajszi!
Át fogsz menni, ne félj ennyire:)Mindenki átmegy,ritka az a marha aki nem:)Az vagy tényleg lüke,vagy a tanárok szivatják:)Te nem vagy az hidd el:)
Megsúgom én világ életemben az úton szedem fel a tudást típusú voltam,sosem tanultam csak órán figyeltem és megmaradt sokminden:)Életemben egyszer voltam kitűnő, 7 évesen elsőben:D, általánosban 4es átlagos volt, középben 3.5-3.7-8 sosem több (főiskolán olyan 3as) mégis simán átmentem,pedig kajak olyanokat húztam amit nem tudtam:)Odüsszeia,Felvilágosodás,Platon(filozófia volt a választott)...mind meglett (bár filozófiából pót tételt húztam és isteni kéz volt az Orwell mű:D)...még a matek is pedig abból sík vagyok(mostmeg közgazdász leszek fél év múlva:D,mármint diplomás már:D)
Szóval ne félj:)Amúgy én is úgy voltam mint te, nemigen aludtam,sem ettemittam napok óta rendesen,mégis élek és semmi de semmi baj nem lett:)
Én imádkozom érted,de úgyis menni fog:)Gondolkodj pozitívan és amúgy rizsázz...bármi ami eszedbe jut az jó...HIDD EL!!!
Figyelj! Az én lányom is kikészült, ma érettségizett. Múlt héten már mindenen elsírta magát, alig lehetett hozzá szólni.
De ezt csak a feszültség, a stressz okozza. (Hagytam, hadd bőgje ki magát, aztán megnyugodott.) Tehát, ilyenkor, az utolsó pillanatban teljesen elfogadható, hogy úgy érzed semmit sem tudsz. Viszont nem igaz:)!
Nyugi, ha eddig jó tanuló voltál, akkor már senki nem ment meg attól, hogy tudd a kérdésekre a választ:) Ami eddig jól ment, az miért lenne most semmivé? Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog.
Köszi a bíztatást! :)
Az írásbelim rossz lett nagyon, még az is rátett egy lapáttal, hogy nem is érdekel. :( Ez mondjuk badarság, mert nagyon is érdekel, de rá kellene vennem magam, hogy igenis meg tudom csinálni! :(
Rengeteg a tétel, időm meg minimális. :(
Nagyon szépen köszönöm! Na és hogy ment a lányodnak? :) Reménykedek abban is, hogy olyan tételt húzok, amit tudok legalább 10%-ra.
Amúgy sokat kérnek azért a 10%-ért? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!