Vagdosom magam, és kleptomániás vagyok. Mitől van ez?
Én nagyon sajnállak Téged! Pár évvel ezelött a szüleim elfoglaltak voltak, dolgoztak, apukám munka után a házunkat épitette és , hogy nekem ne legyen rossz ezért megbeszélték az osztálytársamnak az édesanyukájával , hogy másfél-2honapot tudnának -e rám szánni, hogy ott lakhatok-e. (na mind1 nem ez a lényeg csak érsd hogyan kerültem oda) Barátnök voltunka legkobbak, de volt egy 16 éves fia, aki pár hét után rajtam akkarta kiélni sexuális vágyait, csinált velem dolgokat amiket nem akartam. Mikor haza kerültem anyuék szerint(persze énis észrevettem magamon) fura lettem, azt hajtogattam , hogy undorodom magamtól , megakarok halni, vagdaltam magam. Elvittek végül pszichológushoz hihetetlenül rendes embert ismertem meg, ugy gondolom "barátok" is lettünk. Segített nekem, és rendbejöttem. Ma még mindig bánt a dolog, de jobban elvoselem. Nemmondtam semmit a szüleimnek, megkértem a pszichológust , hogy mondja el ő és azt is , hogy nem kívánok róla beszélni. A pszichológus megtette nekem és a szüleim azóta nem zaklatnak, megértenek... Mond meg a szüleidnek, hogy elakarsz menni egy pszichológushoz, ne kérdezzék miért, (a pszichológus utáni beszélgetés csak jót tesz az embernek tehát lehet megteszik neked fagatózás nélkül!!) elmondasz mindent a pszichológusnak ugy ahogy akarod, abban a tempóban, hidd el benne csak egys barátra találsz! A pszichológusnál meg kérd meg a szüleidet , hogy ne legyenek bent miközben beszélgetsz! És miután végeztetek behivja a szüleidett és mindent elmond, hoigy mit gondol rólad! Ez a legjobb ötletem! Így nem kerülsz kellemetlen beszélgetésbe a szüleiddel , és még segitséget is kapsz!! Remélem tudtam segiteni!!! :D
U.I: AZOK A BUNKOK MEG BEKAPHATJÁK AKIK AZT IRJÁK : "KÖSZÖND ANYÁDNAK, MEG UGY VÁGD A KEZED , HOGY ERETTALÁLJON!!!" EZ NEM SZÉP DOLOG TŐLLETEK!!! vALAKI SEGITSÉGRE SZORUL, NEM A TI BUNKOSKODÁSOTOKRA!!!
Puszi!!! ^^ (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!