Vagdosom magam, és kleptomániás vagyok. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
sziasztok. nemtudom h mi van velem. egyik pillanatban, nem ismerek magamra. ránézek a kezemre, és milliónyi vágás nyom van ott. a másik pillanatben pedig már vagdosom magam. elösszőr egy fiú miatt csináltam, auztán már akkor is, ha ideges vagyok. mst van egy friss seben és nagyon fáj már nem tomh mit cinsáljak. ráadásul lopok is. elég gyakran. amikor ezeket cisnálom normálisnak tűnik. most sem érzem, hogy nagy hülyeség de azért mez még se teljesen normális. mitől lehet ez?2009. máj. 29. 12:09
21/37 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. máj. 29. 21:42
22/37 anonim válasza:
Mert nincs pénzed.Menj dolgozni,ha laehet ne bruttó 75000-ért
23/37 anonim válasza:
Az utolso hozzaszolonak annyit hogy szegyelheti magat. Ha elmesz a haziorvoshoz o is tud beutalot irni pszichologushoz de itt inkabb pszichiaterre lesz szugseg szerintem. En is igy kerultem el annak idejen 13 evesen orvoshoz, egyszeruen elmentem es elmondtam a hazi orvosnak hogy szeretnek pszichologushoz menni. Es ezert nem kell fizetned. Biztos hogy segitene. Sok sikert es kitartast a gyogyulasodhoz!
24/37 anonim válasza:
OFF: Helló. esetleg ha van "skype"-d, akkor nyugottan vegyél fel és beszélgethetünk. :) d.dando a skype nevem.Szlovákiában lakom. üdv. :)
25/37 anonim válasza:
Szia. Én is vagdosom magam, családi okok miatt nem csak divatból. Ha van kedved, írj privit és beszélgethetünk.
26/37 anonim válasza:
a kezedet úgy vagdosd, hogy az eret találjon. lopni meg csak anyádtól.
27/37 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkitől. a házidokis hozzászólonak: ha el is megyek, kapok beutalüt, és miden simán menne, anyámnak nemotm h mit modnanék h hova nűmegyek, hétközbn nemigazán enged el sehova:S de megpróbálok valamit. köszönöm még1x.
2009. jún. 1. 19:16
28/37 anonim válasza:
apaként , az én lányom is 13.
elvált szülők,stb,ismered a szitut.
sok időmbe telt ,mire felismertem a saját hibáimat a nevelésében .
a doki meglátogatása csak javíthat,hiszen már elindultál valamerre .
az látom , hogy nagyon nehéz beszélni a szülőkkel,
valakiben meg kellene bíznod, az, hogy az a valaki ,ki is lessz ?
te döntöd el.
mondanám, hogy majd kinövöd, de akkor hazudnék.
javaslom, ne tartsd magadba, semmiképpen se !
hajrá ,kiscsajszi. :)
29/37 anonim válasza:
Azok a fiatalok akik vagdossák magukat 80 %-a azért csinálja mert figyelem hiányban szenvednek és azt várják hogy majd a sebek miatt több mindenki figyel oda rájuk, aztán van 10 % aki szerelmi bánatból csinálja hogy a szerelme vissza menjen hozzá mert bűn tudata van, és az utolsó 10 % pedig akik tényleg betegek és ha te ezek közé tartozol tényleg orvos segítségét kéne kérned.
30/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) 2 nap alatt 4 új vágást csináltam:S idegeségemben. nemtudm h kivel beszéljem meg mert a szüleimmel nemakarom nővérem tud róla és azt mondta szól anyuéknak h amég1x látja h ezt cisnálom. nemtudom h szóljak- e neki h segítsen:S nemtudom h mi lenne a következménye:S gondolom apámat felhívná anyád leülnénk beszélgetni:S amit UTÁLOK. hát nemtudom h mi legyen:S köszönöm még1x a válaszokat
2009. jún. 7. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!