Vagdosom magam, és kleptomániás vagyok. Mitől van ez?
Másképp viszont nem fogsz tudni leállni.Én is vagdostam magam évekkel ezelőtt divatból(bandéban volt egy ilyen idióta mi meg mentünk utána:S).
Nem fogják leszedni a fejed,de muszáj velük beszélned mert ez nem normális.Ha nem mersz velük akkor az ofival,ő meg talán elküld sulipszchihológushoz,ha szerencséd van,de menni kell az biztos
Komm előtti vagyok.
Akkor minek kérdezel minket?Senkivel sem akarsz beszélni,szted mi majd innen elfenekelünk vagy mi?Nézz már magadba és vedd észre,hogy beteg vagy.Nem gyagya,beteg.Nyisd fel a szemed és beszélj a szülőkkel.És mi van ha vérmérgezést kapsz egyszer?He?
A másik meg,hogy a kezeden örökre ott marad a nyoma,nekem is ott van még pedig nem csináltam mélyet és vagy 5x vágtam meg magam max.
szeretetéhség ,elvetetségérzés
a lopással be akarod tölteni azt az ürt amit a szeretetség érzésének hiánya okoz.Ez ad némi "boldogságérzetet" de a vége nagyon keserü tud lenni.A vagdosás is annak a jele,hogy van benned egy kiáltás,hogy -vegyen már észre valaki--""
Próbáld meg tisztázni a kapcsolatoddat a szüleiddel,vagy aki közel áll hozzád (nem Pistikére gondolok,mert ilyesmi is sajnos elöfordulhat)
Ha senki nics ,legalább kezd el olvasni az ujszövetséget,ott találhatsz egy Személyt,akihez mindig odafordulhatsz,mert Ö tényleg SZERET ;és aki ki tud gyógyittani téged ezekböl a problémákból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!