Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosom magam, és kleptomániá...

Vagdosom magam, és kleptomániás vagyok. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
sziasztok. nemtudom h mi van velem. egyik pillanatban, nem ismerek magamra. ránézek a kezemre, és milliónyi vágás nyom van ott. a másik pillanatben pedig már vagdosom magam. elösszőr egy fiú miatt csináltam, auztán már akkor is, ha ideges vagyok. mst van egy friss seben és nagyon fáj már nem tomh mit cinsáljak. ráadásul lopok is. elég gyakran. amikor ezeket cisnálom normálisnak tűnik. most sem érzem, hogy nagy hülyeség de azért mez még se teljesen normális. mitől lehet ez?
2009. máj. 29. 12:09
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
de pszichológushoz csak úy tudok elmennim h ha szólok a szüleimnek emit nemakarok.
2009. máj. 29. 12:56
 12/37 anonim ***** válasza:
91%

Másképp viszont nem fogsz tudni leállni.Én is vagdostam magam évekkel ezelőtt divatból(bandéban volt egy ilyen idióta mi meg mentünk utána:S).

Nem fogják leszedni a fejed,de muszáj velük beszélned mert ez nem normális.Ha nem mersz velük akkor az ofival,ő meg talán elküld sulipszchihológushoz,ha szerencséd van,de menni kell az biztos

2009. máj. 29. 13:31
 13/37 A kérdező kommentje:
az biztos, h az ofővel nemfogok. de nemmerek, v nemtudok beszélni velük erről.
2009. máj. 29. 14:35
 14/37 anonim ***** válasza:
92%

Komm előtti vagyok.

Akkor minek kérdezel minket?Senkivel sem akarsz beszélni,szted mi majd innen elfenekelünk vagy mi?Nézz már magadba és vedd észre,hogy beteg vagy.Nem gyagya,beteg.Nyisd fel a szemed és beszélj a szülőkkel.És mi van ha vérmérgezést kapsz egyszer?He?

A másik meg,hogy a kezeden örökre ott marad a nyoma,nekem is ott van még pedig nem csináltam mélyet és vagy 5x vágtam meg magam max.

2009. máj. 29. 15:03
 15/37 A kérdező kommentje:
gondoltam ti majd adtok tanácsot és nem kell beszélnem a szüüleimmel.
2009. máj. 29. 15:19
 16/37 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen megértem, hogy nem akarsz erről beszélni a szüleiddel. Én sose voltam rossz kapcsolatban a saját szüleimmel, de én se vágytam arra, hogy olyan dolgokat kiteregessek magamról nekik, amit még magam előtt is szégyennek tartok. Szerintem is pszichológus, vagy pszichiáter lenne a megoldás, és vannak még olyan pszichológusok, akik kifejezetten a hivatásuknak élnek és akár ingyen is felkeresheted őket. Persze idősebbek, de nagyon nagy nevekről van szó. Azért tudom, mert én is hasonló területen mozgolódom. Ha gondolod, hogy segíthetek, írj nyugodtan. Remélem segítettem!
2009. máj. 29. 16:44
 17/37 A kérdező kommentje:
köszönöm:) de nemtudok írnineked privibe, mert nicnskiírva:D gondolom letiltattad:D de köszönöm:)
2009. máj. 29. 16:46
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
Jajj, tényleg, nem is tudtam, hogy ezt külön kell beállítani. Majd próbálkozom, hogy tudj írni privibe. Kapásból van egy pszichológusnév; Pálhegyi Feri bácsi. Ő csak ingyen vállal pácienseket, sokaktól hallottam már róla, Budapesten él. Írok az egyik csoporttársamnak, azt hiszem ő tudja, hogyan tudsz eljutni hozzá, írok még, ha megtudok valamit. Vigyázz magadra, remélem tudok majd segíteni!!
2009. máj. 29. 17:53
 19/37 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm szépen:)tényleg:)
2009. máj. 29. 18:50
 20/37 anonim válasza:
76%

szeretetéhség ,elvetetségérzés

a lopással be akarod tölteni azt az ürt amit a szeretetség érzésének hiánya okoz.Ez ad némi "boldogságérzetet" de a vége nagyon keserü tud lenni.A vagdosás is annak a jele,hogy van benned egy kiáltás,hogy -vegyen már észre valaki--""

Próbáld meg tisztázni a kapcsolatoddat a szüleiddel,vagy aki közel áll hozzád (nem Pistikére gondolok,mert ilyesmi is sajnos elöfordulhat)

Ha senki nics ,legalább kezd el olvasni az ujszövetséget,ott találhatsz egy Személyt,akihez mindig odafordulhatsz,mert Ö tényleg SZERET ;és aki ki tud gyógyittani téged ezekböl a problémákból is.

2009. máj. 29. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!