Kleptomániás lennék?
sziasztok. elöször is kérlek ne ocsároljatok amit tettem nagyon szégyellem magam :s
szóval: 14 éves lány vagyok, kezdek félni hogy kleptomániás vagyok eddig nem gondoltam bele hogy ez betegség is lehet.szóval bárkinél is vagyok pl: bemegyek a frdöszobába és találok jó krémet,alapozot stb..kinyomok belöle magamnak. pl: zacskoba nyomom stb..és haza viszem és elég sokszor elöfordul :s használom a cuccokat ami másé... stb... de boltból sose loptam! pedig mindig eljátszok a gondollattal hogy lebuknék-e stb.. amugy a kajával is vagyok nem eszek mások elött de mikor nincs senki egyböl megrohamozoma kaját (igaz ez bulémia is eleht napi 5-7 hashajtó....)
mi a véleményetek?
és nem azért csinálom mert egy unalmas jólétü pics$ vok
en nem CSAK a kleptomaniaval torodnek hanem a napi 5-7 hashajtoval
a kerdesedre a valasz: ha azert lopsz mert akarod az sima lopas, ha azert lopsz, h ellopj valamit, es ez annyira eluralkodik rajtad h akkor is lopsz mikor nagyon nagy esellyel lebux az a kleptomania
mindenfele keppen egy pszichologus/pszichiaterrel valo beszelgetest tanacsolnek
Loller
Sziasztok!
Egy pszichológiai lapba írok riportot a kleptomániáról és szeretnék benne megszólaltatni (természetesen név nélkül) valakit, aki mesélne saját tapasztalatairól. Hálás lennék, ha valaki nyilatkozna nekem, ugyanis nagyon szorít az idő.
Sáfár Zsófia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!