Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Büdös lennék vagy hülye?

Büdös lennék vagy hülye?

Figyelt kérdés

17-16 éves lehettem amikor a középiskolában két lány az osztálytársaim közül közölte velem, hogy büdös vagyok. Nem értettem az okát igazából, mert korábban soha senki nem tett ilyen megjegyzést, pedig előtte is voltak olyan emberek akik nem kedveltek, a családom sem ezelőtt sem ezután nem mondta, hogy ez lenne, minden nap fürdöm, tiszta ruhát húzok, a környezetem szerint rend és tisztaság mániás vagyok. Onnantról kezdve elkezdtek csúfolni, ablakot nyitottak amikor ott voltam, nem fogták meg a kezem a játékokban, kiközösítettek, egyedül ültem stb... Nagyon rosszul teltek ezek az évek. Azt gondoltam, hogy ha vége a középiskolának vége lesz. De nem lett. Magyam miatt. Folyton azt hallom, hogy mondják az emberek a hátam mögött hogy milyen büdös, húzgálják az orrukat, ablakot nyitnak stb... Nem tudom, hogy beképzelem-e ezeket a dolgokat vagy tényleg igazak?

Már nem szeretek emberek közé menni, ha van valaki mellett egy üres hely, akkor inkább állva maradok. Nem tudom, hogyan győzzem ezt le... segítsetek kérlek....

2011. aug. 2. 21:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a szüleidet vagy az orvost.
2011. aug. 2. 21:08
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha izzadságszagról van szó, azt nagyon egyszerű megszüntetni. Dezodorból a Rexónát vegyed, az kiirtja a baktériumokat. Folyamatosan használd. Egy idő után teljesen megszüntet minden kellemetlen testszagot.
2011. aug. 2. 21:11
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem dohányoztok otthon a lakásban? Mert átveheti a ruha a szagokat, esetleg konyhába teregetni( mert ilyenről is hallottam már hogy van aki oda tereget)? Esetleg sok parfümöt használsz? az is lehet ám büdös, ha agyon vagy fújva.
2011. aug. 2. 21:14
 4/21 anonim ***** válasza:
Megszagoljalak? :))
2011. aug. 2. 21:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
ülj le mellém és szívesen megszagollak, este 6-kor szállok fel Gyálon a 89E-re ×Đ
2011. aug. 2. 21:15
 6/21 Hailey13 ***** válasza:

ez olyan hülyeség..:D

menj új emberek közé, szerintem az a régi társaság csak ostoba paraszt volt.de ha már akkor is mondják akkor van baj:D

2011. aug. 2. 21:18
 7/21 anonim ***** válasza:
nincs ember az életedben, aki nem elfogult (pl. nem szülő), és megkérdezhetnéd, hogy valós-e a dolog, vagy sem?
2011. aug. 2. 21:20
 8/21 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem őket és szerintük nem, sőt akkoribban megkérdeztem az osztályfőnökömet is aki akkor azt mondta, hogy nem érez semmi kellemetlen szagot. A szüleimet is megkérdeztem és azt mondták nem. Volt kötelező orvosi vizsgálat is a gimnáziumban és sem az orvos sem pedig a védőnő nem "vette észre". Nem teregetünk a konyhában és senki sem dohányzik a családban. Nem tudom mi tévő legyek ezek után.
2011. aug. 2. 21:20
 9/21 anonim ***** válasza:
Van aki bennehagyja a ruhát a gépben mosás után és megsavanyodik a ruha tőle. Ezt csak ötletnek írom, mert nem tudom milyen szagra gondolnak.
2011. aug. 2. 21:26
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyértelmű.

Lehet, hogy egyszer büdös voltál és pár hülyének ez elég ahhoz, hogy hónapokig viccet csináljon belőle. :/

2011. aug. 2. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!