Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyire "hülye" lennék? Mit csináljak ilyenkor? Vegyek könyveket, amik a párkapcsolatokról, illetve önismeretről szólnak?
Én is ilyen vagyok. Bár megtanultam kezelni ezeket a "dilijeimet" így 3 év után. Már nem mondom ki, ha felhúzom magam minden kis apróságon, és már nem mutatom ki, hogy nem vagyok magammal megelégedve. Próbálj meg boldognak látszani, hogy a párod is boldogabb lehessen!
Én mindig arra gondolok, hogy olyan rövid az élet, miért rontsam el a női hisztijeimmel? :)
22L
Néha mind "hülyén" viselkedünk. Próbálj meg egy kicsit jobban bízni az értékeidben, keresd meg a pozitívumaidat és ezekre koncentrálj, ezeket fejleszt. Ha magaddal kicsit elégedettebb leszel, akkor nyugodtabb is leszel.
Addig is próbáld meg ne a párodon kitölteni a haragodat, inkább kicsit elvonulni addig, vagy elmenni sétálni, vagy futni, vagy hasonlók.
Amikor pedig megvan, akkor az hormonális változásokkal jár, vannak, akik erre érzékenyebben reagálnak, úgyhogy nem csoda, hogy akkor elviselhetetlenebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!