Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Büdös lennék vagy hülye?

Büdös lennék vagy hülye?

Figyelt kérdés

17-16 éves lehettem amikor a középiskolában két lány az osztálytársaim közül közölte velem, hogy büdös vagyok. Nem értettem az okát igazából, mert korábban soha senki nem tett ilyen megjegyzést, pedig előtte is voltak olyan emberek akik nem kedveltek, a családom sem ezelőtt sem ezután nem mondta, hogy ez lenne, minden nap fürdöm, tiszta ruhát húzok, a környezetem szerint rend és tisztaság mániás vagyok. Onnantról kezdve elkezdtek csúfolni, ablakot nyitottak amikor ott voltam, nem fogták meg a kezem a játékokban, kiközösítettek, egyedül ültem stb... Nagyon rosszul teltek ezek az évek. Azt gondoltam, hogy ha vége a középiskolának vége lesz. De nem lett. Magyam miatt. Folyton azt hallom, hogy mondják az emberek a hátam mögött hogy milyen büdös, húzgálják az orrukat, ablakot nyitnak stb... Nem tudom, hogy beképzelem-e ezeket a dolgokat vagy tényleg igazak?

Már nem szeretek emberek közé menni, ha van valaki mellett egy üres hely, akkor inkább állva maradok. Nem tudom, hogyan győzzem ezt le... segítsetek kérlek....

2011. aug. 2. 21:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk éppen ez a baj, hogy nem mondják. Ha idegenekkel találkozom akkor azt hiszem, hogy ezt gondolják. Pl a buszon ha valaki mellém ül le akkor azt nézem, hogy hogyan reagál, vagy inkább átadom a helyem valaki másnak. Nem tudok megismerkedni új emberekkel sem, mert félek hogy szagom van és többet nem fog szóba állni velem.
2011. aug. 2. 21:27
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem...

Most csak az a két csaj csúfol, akik elkezdték ezt az egészet, vagy azóta kezdődött, de mások is jelezték már feléd ezt.

Ha csak arról a két csajsziról van szó, akkor ne törődj a dologgal, valószinüleg csak "szórakoznak" veled.

Ha esetleg a sulin belül mások is azzal jönnek, hogy szagod van, akkor még mindig fennáll a lehetősége, hogy a két hölgyemény keze van a dologban.

Amennyiben más helyeken is észreveszed, hogy csavarod a körülötted levők orrát, akkor lehet hogy van benne valami.

Mindenesetre ne minket kérdezz, hiszen hiába nyugtatgatunk téged, a szagos netet még nem fejlesztették ki, tehát nem tudunk érdemben válaszolni.

Első lépésként sétálj oda a szüleidhez és kérdezd meg őket.

Esetleg kérdezz olyan barátot, akinek megbízol a szavában és végül akár orvoshoz is elmehetsz a dologgal.

Tudom, sajnos a tabu kategoriába sorolható ez a téma, de szerintem mindenképpen érdemes kivesézni ha előrébb akarsz jutni ebben a kérdésben.

2011. aug. 2. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Közben látom, sokminden kiderült amíg válaszoltam... :)
2011. aug. 2. 21:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem a mosogéppen sem szokott maradni a ruha. Már megkérdeztem mindenkit a környezetemben és szerintük egyértelműen nem. Szerintük csak bemesélem magamnak, hogy pl van 40 fok valaki megkér hogy nissam ki az ablakot akkor az első gondolatom az hogy miattam, és nem az hogy melegem van. A két lány szólt nekem , de az osztály nevében:S Viszont az ofő is azt mondta, hogy szerinte nem igaz. Nem tudom, hogy elhiggyem -e vagy csak azt akarta, hogy hagyjam a témával.
2011. aug. 2. 21:32
 15/21 A kérdező kommentje:
ja és én sem tudom, hogy milyen szaga gondoltak, azt már nem mondták:S Annyi viszont biztos, hogy szépen tönkre tettek, előtte sem voltam túlzottan nyitott ember, most pedig már a boltba sem megyek be szívesen:S
2011. aug. 2. 21:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak sértegetni akartak, és ügyesen rátapintottak a sebezhető pontodra.
2011. aug. 2. 23:29
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Volt két csaj, akinek nem voltál szimpi és lebüdösöztek és a többiek meg persze hogy követték őket tönkre téve az életednek egy igen fontos korszakát...nekik köszönhetően pánikolsz ha emberekkel találkozol. Nem kéne! Nem vagy büdös. :) Esetleg fúj magadra valami finom parfümöt hogy érezd magadon... az szerintem eltereli a figyelmedet, és ha büdös is lennél akkor is megéreznéd...:) Ne hagyd hogy még jobban megkeserítse az életedet két r.banc. :) ... De ha gondolod elmehetsz egy pszichológushoz beszélni.:) Nem szégyen. A lényeg, hogy neked jó legyen ;)
2011. aug. 2. 23:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen szorongással én biztosan megkeresnék egy pszichológust.

Gondolom ez a sztori sok évvel ezelőtti, ha lett volna benne igazság, akkor már valaki biztos elmondta volna.

2011. aug. 3. 07:47
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 3. 07:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyiról lehetett szó, hogy nem bírtak Téged, és ezért találták ki ezt a dolgot, hogy lehessen mivel cikizni, és megalázni.

Ettől pedig kialakult egy kis üldözési mániád, túl kell tenned magad rajta.

(Én egy időben mindig azt hittem, hogy mindenhol rajtam röhögnek, meg rólam mondják, hogy kövér vagyok, bármerre is megyek.)

2011. aug. 3. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!