Büdös lennék vagy hülye?
17-16 éves lehettem amikor a középiskolában két lány az osztálytársaim közül közölte velem, hogy büdös vagyok. Nem értettem az okát igazából, mert korábban soha senki nem tett ilyen megjegyzést, pedig előtte is voltak olyan emberek akik nem kedveltek, a családom sem ezelőtt sem ezután nem mondta, hogy ez lenne, minden nap fürdöm, tiszta ruhát húzok, a környezetem szerint rend és tisztaság mániás vagyok. Onnantról kezdve elkezdtek csúfolni, ablakot nyitottak amikor ott voltam, nem fogták meg a kezem a játékokban, kiközösítettek, egyedül ültem stb... Nagyon rosszul teltek ezek az évek. Azt gondoltam, hogy ha vége a középiskolának vége lesz. De nem lett. Magyam miatt. Folyton azt hallom, hogy mondják az emberek a hátam mögött hogy milyen büdös, húzgálják az orrukat, ablakot nyitnak stb... Nem tudom, hogy beképzelem-e ezeket a dolgokat vagy tényleg igazak?
Már nem szeretek emberek közé menni, ha van valaki mellett egy üres hely, akkor inkább állva maradok. Nem tudom, hogyan győzzem ezt le... segítsetek kérlek....
Nem igazán értem...
Most csak az a két csaj csúfol, akik elkezdték ezt az egészet, vagy azóta kezdődött, de mások is jelezték már feléd ezt.
Ha csak arról a két csajsziról van szó, akkor ne törődj a dologgal, valószinüleg csak "szórakoznak" veled.
Ha esetleg a sulin belül mások is azzal jönnek, hogy szagod van, akkor még mindig fennáll a lehetősége, hogy a két hölgyemény keze van a dologban.
Amennyiben más helyeken is észreveszed, hogy csavarod a körülötted levők orrát, akkor lehet hogy van benne valami.
Mindenesetre ne minket kérdezz, hiszen hiába nyugtatgatunk téged, a szagos netet még nem fejlesztették ki, tehát nem tudunk érdemben válaszolni.
Első lépésként sétálj oda a szüleidhez és kérdezd meg őket.
Esetleg kérdezz olyan barátot, akinek megbízol a szavában és végül akár orvoshoz is elmehetsz a dologgal.
Tudom, sajnos a tabu kategoriába sorolható ez a téma, de szerintem mindenképpen érdemes kivesézni ha előrébb akarsz jutni ebben a kérdésben.
Ilyen szorongással én biztosan megkeresnék egy pszichológust.
Gondolom ez a sztori sok évvel ezelőtti, ha lett volna benne igazság, akkor már valaki biztos elmondta volna.
Szerintem annyiról lehetett szó, hogy nem bírtak Téged, és ezért találták ki ezt a dolgot, hogy lehessen mivel cikizni, és megalázni.
Ettől pedig kialakult egy kis üldözési mániád, túl kell tenned magad rajta.
(Én egy időben mindig azt hittem, hogy mindenhol rajtam röhögnek, meg rólam mondják, hogy kövér vagyok, bármerre is megyek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!